MRKELA DOVODI "ODLIČNE IGRAČE" U ZVEZDU: Poručuje da mu smetaju negativnosti!
Foto: Printscreen

fudbal je proces

MRKELA DOVODI "ODLIČNE IGRAČE" U ZVEZDU: Poručuje da mu smetaju negativnosti!

Uvek su interesantne neke druge stvari, koje se više sviđaju ljudima - rekao je Mrkela

Objavljeno:

Mitar Mrkela je prezadovoljan sezonom FK Crvena zvezda, ali mu smeta što javnosti više privlače pažnju vesti sa negativnom konotacijom.

To je istakao gostujući na televiziji K1.

- Evo, ja sam sportski direktor Crvene zvezde i 90 posto vaših pitanja nema veze sa mojim poslom. Javnosti kao da je manje interesantno što Katai ima odličnu sezonu, što imamo golmana kao što je Milan Borjan, kada smo blizu četvrte uzastopne titule. Uvek su interesantne neke druge stvari, koje se više sviđaju ljudima. Tu su neke negativnosti - rekao je Mrkela pa dodao:

Dijego Falćineli, Mitar Mrkela
foto: Printskrin

- Prvi put u istoriji ćemo četiri puta zaredom osvojiti titulu, prvi put smo osvojili 11 bodova u grupnoj fazi UEFA takmičenja. To su rezultati za ponos svih navijača. Ja sam ponosan. Zvezda se podigla na UEFA listi, sada smo u prvih 50 timova. Jako sam srećan zbog toga, kao i naši navijači. Ali i razumem što je ljudima interesantno da se priča o negativnim stvarima - ipak je na kraju prihvatio stanje stvari.

Utisak je da bi crveno-beli sa ovako jakim timom sledeće sezone mogli da se dokopaju Lige šampiona.

- Pokušaćemo da igramo u Ligi šampiona i tamo budemo konkurentni, konkurentniji nego pre. Fudbal je ozbiljan proces. Nije to stvar gde kažeš kako imaš 11 dobrih igrača. Neki se podižu, drugi padaju. Mi smo na funkcijama kako bismo sve to analizirali i brzo reagovali. I sada imamo odličan tim, ali je potrebno da osvežimo ekipu. Radimo na dovođenju igrača koji će nam doneti novu energiju. Biće tu odličnih igrača - pojasnio je Mrkela.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.