STANKOVIĆ: Nisam hteo da govorim koliko je teren neravan... POSEBNO je pohvalio jednog igrača!
Foto: Starsport©

zadovoljan

STANKOVIĆ: Nisam hteo da govorim koliko je teren neravan... POSEBNO je pohvalio jednog igrača!

Trene rZvezde napominje da titula još nije osvojena

Objavljeno:

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u Ivanjici Javor sa 5:1 i ostvarili čak 19. uzastopni trijumf u prvenstvu.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je pobeda u "večitom" derbiju motivisala njegove fudbalere u današnjoj utakmici protiv Javora (5:1), ali da se ekipa neće zadovoljiti postignutim, pošto još nije osvojila titulu.

- Nisam hteo pre utakmice da govorim koliko je teren neravan, ali dobro krenuli smo 'uzbrdo' od samog starta. Primili smo gol, ali nije popuštala koncentracija, pa smo na vreme izjednačili i poveli. Momci su stvarno bili odlični. Govorili su da uvek posle derbija padne koncentracija i da se igrači isprazne, ali mislim da je suprotno od toga, što se moglo videti i danas - rekao je Stanković, preneo je sajt Zvezde.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

- Nema razloga da se zadovoljavamo, a još nismo ništa uradili. Takav je mentalitet naše ekipe, idemo iz utakmice u utakmicu što bolji i jači da dođemo do konačnog cilja. Ovakvim ritmom i ovako ozbljnim pristupom utakmicama, mislim da smo na pravom putu i možemo biti stvarno efikasni i opasni iz meča u meč - naveo je Stanković.

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

On je pohvalio nastup mladog napadača Nikole Krstovića.

- Ovo je jedno od najboljih izdanja Krstovića od kako sam trener. Zadovoljan sam odnosom kakav imamo. Krstović je danas pozitivno iznenadio sve. Ne samo pristupom, koliko pokretljivošću, čitanjem igre i koliko je lopti zadržao i faulova iznudio. Nije imao nijednu grešku u dodavanju. Sve čestitke i neka nastavi tako da radi - rekao je Stanković.

1 / 5 Foto: Starsport©

Zvezda je jedina neporažena ekipa u Superligi Srbije i nalazi se na korak od osvajanja četvrte uzastopne titule.

Posle 29. pobede u ligi Zvezda je prva na tabeli sa 89 bodova, 15 više od drugoplasiranog Partizana, koji ima utakmicu manje. Crno-beli večeras od 19 časova igra protiv Radničkog u Beogradu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.