OTKRIVEN IDENTITET NAVIJAČA KOJI JE PREKINUO MEČ LIGE EVROPE: Plan je smišljao dugo, proveo 14 sati ispod cirade
Foto: Printscreen/Twitter/ Utd Arthur

zanimljivo

OTKRIVEN IDENTITET NAVIJAČA KOJI JE PREKINUO MEČ LIGE EVROPE: Plan je smišljao dugo, proveo 14 sati ispod cirade

Olmo Garsija je prekinuo sinoćni meč između Granade i Mančester Junajteda

Objavljeno: 22:03h

S vremena na vreme se dešava se da neko od “nezvanih gostiju” utrči na teren u želji da ugrabi nekoliko trenutaka slave. Čak i u vreme kada nema gledalaca na tribinama, takav slučaj je viđen na utakmici Lige Evrope između Granade i Mančester Junajteda. Čovek dugačke kose i brade, protrčao je između igrača potpuno nag.

Mnogi su širom Evrope bili skloni da pomisle kako je reć o čoveku iz nižih društvenih slojeva. Međutim, upravo je suprotno i reč je o osobi koju većina stanovnika grada u Andaluziji odlično poznaje.

Njegovo ime je Olmo Garsija i poznati je biznismen! Postao je još poznatiji u Španiji, jer se često u javnosti pojavljuje bez odeće. U istom “izdanju” u kakvom je bio u četvrtak uveče, ranije je snimljen kako šeta ulicom ili ulazi u tržni centar. On tvrdi da se tako bori za “održivost čovečanstva i prirodne životne sredine”.

Međutim, ovaj poduhvat je morao pažljivo da isplanira, jer je bio izveden u ograničenim uslovima, u periodu kada na tribinama nema publike. Tu dolazimo do najluđeg dela priče. Garsija se ušunjao na stadion u 7 sati ujutru, sakrio se pod ciradom i tu proveo 14 sati do početka utakmice!

Najzad je sačekao da izvede svoj “performans”. Pripadnici policije su ga brzo oborili i sproveli u unutrašnjost stadiona.

(Espreso/MaxBet Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.