ŽUTA PODMORNICA POTOPILA DINAMO: Lovac je postao lovina!
Foto: EPA/ ANTONIO BAT

španski mediji direktni

ŽUTA PODMORNICA POTOPILA DINAMO: Lovac je postao lovina!

Nisu krili zadovoljstvo nakon meča

Objavljeno: 16:47h

Fudbaleri Dinama iz Zagreba, izgubili su juče na svom stadionu od Viljareala rezultatom 1:0 u prvom meču četvrtfinala Lige Evrope.

Španski list ,,As'' bio je najgrublji prema hrvatskom timu, nazvavši ga bezobraznim i nepobedivim, s obzirom da im je ovo bio prvi poraz na svom terenu u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope.

- Viljareal je do važne pobede došao zahvaljujući kompetitivnom genu koji su mu usadili pobednici Lige Evrope Unaj Emeri i Karlos Baka, te nepogrešivi Đerar Moreno. On je golom za pobedu kod Dinama došao do 24 gola ove sezone i čak 15. od početka ove godine - navodi "As".

- Upravo to je uradio u ključnom trenutku na kraju poluvremena, kada je Dinamo na svom terenu bio onakav kakav je ove sezone u Evropi – bezobrazan i nepobediv. Moreno je tada iz ničega izmislio penal i pobednički gol. Kada je bilo najpotrebnije. Odlika zvezda je da se pojave kada su najpotrebnije, a Moreno nikada ne propušta zakazani sastanak.

Istakli su da je lovac postao lovina.

- Dinamo se ugasio, izgubio samopouzdanje i bezobrazluk te od onog koji diktira tempo postao pratitelj i lovac na Viljarreal. Trener gostiju Emeri na to je odgovorio osvežavanjem ekipe kako bi dotukao Dinamo. To bi mu i uspelo da Alkaser nije promašio veliku priliku u 65. minutu - zaključuje "As".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.