NEMANJA MILETIĆ: Imam osećaj da nas danas očekuje DOBAR DERBI! Ali to nije ista utakmica bez navijača
Foto: EPA / Martin Divisek

nadamo se

NEMANJA MILETIĆ: Imam osećaj da nas danas očekuje DOBAR DERBI! Ali to nije ista utakmica bez navijača

Znam kako je igračima pre i posle utakmice

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana Nemanja Miletić koji je u dresu crno-belih odigrao 89 utakmica i za to vreme postigoa pet golova. Za to vreme je odigrao osam večeitih derbija i u tim mečevima ima učinak od jedne pobede, pet remija i dva poraza.

Sadašnji član Al Raeda je gostujući na televiziji ''K1'', posredstvom Skajpa, dao svoje mišljenje povodom današnje utakmice.

Večiti derbi, Mirko Ivanić, Nemanja Miletić
foto: Starsport©

Prvo pitanje se ticalo atmosfere na stadionu, s obzirom da navijača na ovom kao i na prošlom neće biti, tačnije koliko to može da utiče na igrače:

- Pa sigruno da nije kao kad bi se igralo pred punim tribinama, mislim da su igrači već navikli na to, ali nije ista utakmica sa ili bez navijača. Nadamo se da će se sve brzo promeniti.

Potom se dotakao i samog derbija i ugla igrača, kako se sad oni razmišljaju, kakav mu je lični osećaj pred večerašnju utakmicu:

Znam kakoi je igračima pre i posle utakmice, stvarno imam jedan dobar osaćaj da će danas biti jedan dobar derbi - zaključuje Miletić.

FK Partizan, FK Napredak, Uroš Vitas, Nemanja R. Miletić, Nemanja Miletić
foto: Starsport©

Sem Partizan, Nemanja je igrao i za Slogu iz Kraljeva gde je počeo svoju karijeru, potom je nastupao za Borac iz Čačka i Vojvodinu, odakle se seli u Belgiju, tačnije u Vesterlo. I onda 2017 dolazi u Partizan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.