Vujošević: Partizan bi mogao da nauči nešto od Zvezde!

Ovo sigurno niste očekivali

Vujošević: Partizan bi mogao da nauči nešto od Zvezde!

Nekadašnji strateg crno-belih košarkaša kaže da bi uprava fudbalskog kluba trebalo da nešto prekopira od komšija sa Topčiderskog brda
Objavljeno: 11:48h

Bivši strateg košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević, po svom običaju brzo plane i bio je jedan od prvih koji se oglasio posle vesti o isključenom grejanju na stadionu crno-belih kada je kritikovao određene ljude sa stadiona u Humskoj. Međutim, dan kasnije legendarni stručnjak u razgovoru za "Sport" je malo spustio loptu i istakao da je najveći problem fudbalskog kluba sam izborni proces u njemu od strane određenih tela preko Zbora do Skupštine i da on ide na ruku glasačkoj mašini, a onda sigurno iznenadio crno-belu javnost rekavši da je to kod večitog rivala mnogo bolje uređeno.

- U takvim stvarima Crvena zvezda ima mnogo bolji sistem, u kome se čuje glas neorganizovanih navijača. Ne tvrdim da je to mnogo bolje, ali jeste bolje od onoga kako se radi u Partizanu. Neke od kritika koje sam ja uputio upravi FK partizan sigurno stoje, a posebno kada su u pitanju pojedini ljudi - izjavio je Vujošević i dodao: - Potrebno je uraditi stručne analize, ali Zvezdin sistem, sigurno da nije savršen, ipak, na minimum smanjuje mogućnost manipulacije oko biranja rukovodstva - izjavio je Vujošević. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.