NA TRENINGU ČELSIJA DOŠLO DO SUKOBA IGRAČA: Tuhel odmah razjasnio - Morali smo da se umešamo u problem!
Foto: AP

Bilo varnica nakon petarde

NA TRENINGU ČELSIJA DOŠLO DO SUKOBA IGRAČA: Tuhel odmah razjasnio - Morali smo da se umešamo u problem!

Čelsi je na svom terenu u meču 30. kola Premijer lige poražen od Vest Bromviča sa 2:5 i sada se nalazi na petom mestu na tabeli sa 51 bodom

Objavljeno:

Na treningu Čalsija došlo je do sukoba dvojice fudbalera, a o tom događaju govorio je šef stručnog štaba Tomas Tuhel.

Mediji su prethodnih dana pisali da se na nedeljnom treningu Čelsija dogodio incident između odbrambenog igrača Antonija Ridigera i golmana Kepe Arisabalaga.

- Smesta smo smirili situaciju. Ne želim to veštački da umanjim, to su stvari koje ne želimo da prihvatimo. Bilo je neobično, ali može da se dogodi. Svi se takmiče i žele da budu bolji na treninzima - rekao je Tuhel.

- Morali smo da se umešamo u problem, pa je zato to bilo ozbiljno. Ali način na koji su momci rešili situaciju bio je impresivan - dodao je on.

Tuhel je rekao i da smatra da su svi problemi među igračima, koji su ostali na klupi u subotnjem meču, rešeni nakon treninga na vrlo iskren i direktan način.

- To mi je pokazalo da imaju vrlo dobar karakter. Zadovoljan sam načinom na koji su to rešili - rekao je Tuhel.

FK Čelsi, Tomas Tuhel, Hakim Zijeh
foto: EPA/Neil Hall

Čelsi je na svom terenu u meču 30. kola Premijer lige poražen od Vest Bromviča sa 2:5 i sada se nalazi na petom mestu na tabeli sa 51 bodom.

Na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona, nalazi se ekipa Vest Hema sa bodom više od Čelsija, a ta ekipa nikada nije igrala u grupnoj fazi tog takmičenja.

- Analizirali smo utakmicu, pokušavajući da ispravimo greške i budemo spremni za sledeću. Uvek je dobro gledati utakmice, usavršavati se i preuzimati odgovornost. Tako bolje ulazite u sledeću utakmicu i ne pravite iste greške. Tako rastete kao igrač i kao tim - rekao je odbrambeni igrač Čelsija Markos Alonso za beIN Sports.

Čelsi sutra igra protiv Porta u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona u Sevilji, a londonski tim će biti uslovni gost na tom meču.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.