PIKSI KOVAČEVIĆ ZA ESPRESO O 164. DERBIJU: Pričao nam je šta očekuje i kakav je derbi bio nekad, A KAKAV JE SAD!
Foto: Aleksandra Čolić

u susret prazniku fudbala

PIKSI KOVAČEVIĆ ZA ESPRESO O 164. DERBIJU: Pričao nam je šta očekuje i kakav je derbi bio nekad, A KAKAV JE SAD!

Nenad Kovačević je bio gost redakcije Espreso. Izdvojili smo deo posvećen večitom derbiju koji je na programu sutra, a ceo intervju moći ćete da pročitate u sredu

Objavljeno: 23:43h

Sutra je praznik fudbala u Srbiji, očekuje nas 164. večiti derbi. Gost naše redakcije bio je Nenad Kovačević koji je govorio o derbiju i svojim očekivanjema pred duel.

Veliki intervju sa popularnim Piksijem moći ćete da čitate na portalu Espreso u sredu!

Kakva su tvoja očekivanja pred sutrašnji meč? Koji derbi je tebi ostao u najlepšem sećanju?

- Svi očekuju veliku utakmicu sa golovima i dobrom igrom oba tima, s obzirom da su i jedni i drugi bez poraza. Naravno da očekujem pobedu Zvezde. Međutim i u prethodnim godinama kada se dizala euforija, meč se završio bez golova ili bude loš derbi. Mislim da sutra neće biti tako, očekujem dobru utakmicu. - Meni je najdraži prvi derbi. Zbog euforije. To je bilo na JNA, a rezultat je bio 2:2. Nedostajaće pre svega navijači. Fudbal bez njih deluje tužno. Sutra bi baš bilo puno..

Mnogi su stava da su derbiji ranije nekako bili lepši. Neki tvrde da je to zbog kvaliteta igre, dok drugi tvrde da je veliki broj stranih igrača u redovima večitih. - Dosta se čuje priča da je ranije bilo bolje, ali ne znam koliko smo u pravu. Sigurno, sada je i njima euforija kao što je bila nama. Razlika je samo što sada ima stranaca, a tada nije bilo ili ih je bilo vrlo malo, ili stranci nisu bili toliko bitni. Ta tenzija i pozitivna atmosfera je ista kako nama nekada, tako i njima sada.

Igrači koji su igrali sa mnom su Ibrahim Gaj, Dramani, Suzuki, Georgijev... Sada ih ima mnogo više i preuzimaju primat u igri.

(Espreso/Marko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.