PITALI SMO STOJKOVIĆA DA LI MU JE TEŽE ILI LAKŠE ŠTO ĆE MARAKANA BITI PRAZNA: Dobili smo DIREKTAN ODGOVOR!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

PRED DERBI

PITALI SMO STOJKOVIĆA DA LI MU JE TEŽE ILI LAKŠE ŠTO ĆE MARAKANA BITI PRAZNA: Dobili smo DIREKTAN ODGOVOR!

Susret dva najpopularnija srpska kluba igra se u sredu od 18 časova

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan održao je zvaničnu konferenciju za novinare pred utakmicu protiv Crvene zvezde.

Na pitanja predstavnika medija, među kojima je bila i redakcija portala espreso.rs, odgovarali su trener crno-belih Aleksandar Stanojević i golman Vladimir Stojković.

Naš novinar je čuvaru mreže postavio pitanje - da li će mu biti lakše ili teže što se utakmica igra bez prisustva publike?

"Prvenstveno ne znam što bi bila prednost za mene, ja u poslednjih šest derbija sam primio jedan dol iz penala dok je bilo navijača i dok je sve funkcionisalo kako treba. Svakako bi voleo navijače i pun stadion, ne samo zbog sebe već i zbog derbija i ljubitelja fudbala".

Naš novinar je pitao i trenera Stanojevića koliko će se igra Partizana razlikovati u odnosu na ostale prvenstvene utakmice...

"Pa znate šta, mi hoćemo da imamo svoj stil, hoćemo da se nametnemo ali to zavisi i od protivnika, kako ćemo mi igrati, kako oni. Sigruno neće biti ista utakmica kao neke u prvenstvu, zavisiće od raznih okolnosti, želimo da nametnemo naš stil, želimo da igramo na naš način, tako da videćemo zavisi od oba aktera meča".

"Večiti derbi" igra se u sredu od 18 časova, a crno - beli trenutno na tabeli zaostaju devet bodova u odnosu na svog najljućeg rivala.

(S.N)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.