PORTUGALSKI MEDIJI "BACAJU DRVLJE I KAMENJE" NA SUDIJU: Zaboravili Ronaldov gol iz ofsajda 2019! (VIDEO)
Foto: EPA/Miguel A. Lopes

Kratko pamćenje

PORTUGALSKI MEDIJI "BACAJU DRVLJE I KAMENJE" NA SUDIJU: Zaboravili Ronaldov gol iz ofsajda 2019! (VIDEO)

Tema svih vodećih medija je nepriznat pogodak kapitena

Objavljeno:

Remi uz četiri postignuta (priznata) gola fudbalskih reprezentacija Srbije i Portugala na stadionu "Rajko Mitić" je očekivano glavna tema medija na Pirinejskom poluostrvu, i dan posle derbi utakmice grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ali, ne priča se mnogo o vođstvu od 2:0 koje je "Selesao" imao na poluvremenu pa ispustio, niti o podređenom položaju u kom su se našli u prvih petanest minuta nastavka.

Tema svih vodećih medija je nepriznat pogodak kapitena Kristijana Ronalda u poslednjim trenucima utakmice. Jedan od najboljih igrača današnjice, ali i ovog veka, besneo je na pomoćnog sudiju koji nije video da je lopta za malo celim prečnikom prešla gol-liniju. VAR-a nije bilo, kao ni "Goal-lajn" tehnologije i ostalo je 2:2...

Glavni arbitar, Dani Makeli iz Holandije, pokazao je Ronaldu žuti karton zbog protesta, a nakon meča se izvinjavao selektoru Fernandu Santošu zbog greške.

Ipak, list "Rekord" ga je optužio da je ukrao pobedu Portugalu. A čuveni "O Žogo" je izveštaj sa utakmice naslovio sa "Skandal u Beogradu"...

A zaboravljaju septembar 2019. kada je uprtavo Ronaldo postigao treći gol Portugala u pobedi 4:2 nad "Orlovima" u kvalifikacijama za EURO 2020.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.