BILO BI BOLJE DA PARTIZAN POBEDI: Brana Ilić za Espreso - posebno pamtim JEDAN DERBI!
Foto: Starsport©

ekskluzivno

BILO BI BOLJE DA PARTIZAN POBEDI: Brana Ilić za Espreso - posebno pamtim JEDAN DERBI!

Beograđanin je u Partizanu proveo dve sezone

Objavljeno:

Bivši fudbaler Partizana Brana Ilić, koji je u periodu od 2009-2010 gde je odigrao 33 utakmice i bio strelac pet golova, za vreme dok je nosio dres Partizana, pre toga je bio član Rada i Zemuna gde je i ponikao.

Iz redova crno-belih je otišao u Vojvodinu, di bi iz Novog Sada gde se zadržao dve sezone se otisnuo u kazahstanski Aktobe.

Posle epizode u ovoj zemlji narednih pet godina je proveo u Grčkoj. Prvo u PAS Janini gde se zadržao četiri godine i odigrao 127 utakmica i postigao je 26 golova, da bi posle imao kratku epizodu u solunskom Arisu.

Brana Ilić
foto: Starsport©

Posle kluba iz Soluna, odlazi u Mađarsku gde nastupa za Kišvardu, iz koje se onda vraća za Srbiju, tačnije u Inđiju koje je član od 2019. godine.

Upravo je Brana Ilić za naš portal prokomentarisao predstojeći večiti derbi, ali i svoju aktuelnu situaciju, i zašto ga u poslednje vreme nismo viđali na terenu.

Pred 164. večiti derbi, bivši fudbaler između ostalih Partizana i Vojvodine nam je rekao:

- Sigurno da nad očekuje jedna zanimljiva i neizvesna utakmica, obe ekipe su u neverovatnoj formi i pred nama je jedan svojevrsan spektakl. Stanje na tabeli govori nam da je Zvezda u velikoj prednosti. Zarad zanimljivosti prvenstva bi bilo bolje da Partizan pobedi jer bi se onda i borba za titulu otvorila i bilo bi dosta interesantno pratiti Superligu do kraja.

Brana Ilić
foto: Starsport©

Pitali smo ga koji mu je derbi ostao u najboljem sećanju:

- Iskreno nisam ih ni puno igrao, ali mi je najdraži onaj koji smo dobili 2:1 na njihovom stadionu. Isto tako mi je drag i kada smo pobedili 1:0, golom Radosava Petrovića, ja sam ušao u igru na kraju utakmice.

I za kraj se dotakao i trenutne situacije:

- Da, trenutno sam u Inđiji ovde mi je lepo. Nije me bilo u prethodnom periodu jer sam imao koronu. Sad je sve uredu i nadam se da ću uskoro biti na terenu.

Brana Ilić
foto: Starsport©

Složićemo se sa Branom da nas u sredu čeka jedna zanimljiva utakmica, jer se obe ekipe nalaze u neverovatnoj seriji pobeda. A da li će se neka nastaviti videćemo u sredu uveče.

(Espreso/ Srđan Novaković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.