ŠTA BI RADIO DA ZNA DA MI IMAMO ZADRUGU I PAROVE, A TEK DA VIDI MILJANU?! Nejmar po celu noć gleda Velikog brata!
Foto: Printscreen/Twitter

zavisnik od rijalitija i igrica

ŠTA BI RADIO DA ZNA DA MI IMAMO ZADRUGU I PAROVE, A TEK DA VIDI MILJANU?! Nejmar po celu noć gleda Velikog brata!

Brazilac je na udaru zbog nesportskog života

Objavljeno: 13:53h

Nejmar je nesumnjivo jedan od najboljih igrača na svetu, ali zvezda PSŽ-a vodi prilično nesportski način života što ga možda i košta još veće i uspešnije karijere.

Nedavno je propustio meč protiv svog bivšeg kluba Barselone u revanšu osmine finala Lige šampiona zbog povrede desnog butnog mišića, iako se očekivalo da će biti spreman.

Kašnjenje njegovog oporavka dovelo je do toga da je "L'Equipe" počeo da istražuje​​život Brazilca van fudbala. Konkretno, njegove noći uz video igrice i gledanje brojnih rijalitija do jutanjih sati.

Nejmar
foto: EPA/Christophe Petit Tesson

Tvit Brazilca u 3:53 ujutro u kom je komentarisao događanja u brazilskom "Velikom bratu" bio je jedan od okidača ove polemike koja se stvorila oko njega, a kontroverzu dodatno podstiču video igrice.

Nemar je strasteveni i redovan igrač "Kaunter strajka", a "L'Equipe" tvrdi da je nekoliko sati nakon povrede na utakmici s Kanom, igrao ovu popularnu video igru do pet ujutro.

Ipak, iz PSŽ-a brane brazilsku zvezdu i tvrde da je dovoljno posvećen.

- Bilo je komentara o njegovom načinu života, ali, iskreno, Nejmarova posvećenost u poslednje vreme je besprekorna, on je potpuno fokusiran - rekao je sportski direktor "Svetaca" Leonardo.

E sad zamislite da Nejmar živi u Srbiji, sa svim ovim našim rijalitijima ili kad bi video neke likove koji se nalaze u njima, pa kad na to dodate i splavove i klubove po Beogradu, teško da bi Nejmar u tom slučaju uopšte i igrao fudbal.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.