SRBI SU SLAVILI KAO DA SU POSTALI SVETSKI PRVACI! Bivši golman stao uz nekadašnje saigrače!
Foto: Profimedia

nije bilo lako

SRBI SU SLAVILI KAO DA SU POSTALI SVETSKI PRVACI! Bivši golman stao uz nekadašnje saigrače!

akođe su osetili da reprezentacija Azerbejdžana nije obična ekipa. Srbi su morali da se bore tokom celog meča – rekao je Magomedov

Objavljeno:

Reprezentacija Srbije je ostvarila važnu, ali tešku pobeduu u Bakuu, ali javnost u Azerbejdžanu je toliko bila razočarana posle meča da su se pojavili komentari kako su "Orlovi" slavili sa pola snage.

Sa tim se nikako ne slaže bivši golman selekcije Husejin Magomedov. Posebno je naglasio način na koji su Piksi i njegovi izabranici proslavili gol Mitrovića za pobedu.

– Takva ocena ne dolazi u obzir. Naprotiv, ova pobeda nije bila laka za protivnika. Da li ste videli koliko je trener srpske reprezentacije Dragan Stojković bio srećan posle drugog gola? Rivali su se ponašali kao da su postali svetski prvaci. Takođe su osetili da reprezentacija Azerbejdžana nije obična ekipa. Srbi su morali da se bore tokom celog meča – rekao je Magomedov.

Sergej Milinković-Savić, Fudbalska reprezentacija Srbije, Srbija - Azerbejdžan
foto: Profimedia

Azeri kao rešenje za dalji napredak svojih fudbalera vide njihov angažman u evropskim ligama.

– Naši fudbaleri daju sve od sebe. I nemoguće je svakoga poslati negde. To zahteva pregovore. Dobro su igrali, a menadžeri, uključujući i one iz Evrope, to gledaju. Verovatno će biti ponuda. Svi žele da budu legionari. To je svima potrebno, uključujući i igranje za reprezentaciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.