ZVANIČNO: MARKO PANTELIĆ PREUZEO FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE! Ostaje do izbora novog predsednika
Foto: Starsport©

potvrđeno

ZVANIČNO: MARKO PANTELIĆ PREUZEO FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE! Ostaje do izbora novog predsednika

Bivši reprezentativac, obavljaće funkciju predsednika

Objavljeno: 20:02h

Zamenik predsednika Fudbalskog Saveza Srbije, Marko Pantelić obavljaće sve poslove iz nadležnosti prvog čoveka Saveza do izbora novog predsednika, saopšteno je posle današnje sednice FSS.

- U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbora kojom je predsedavao zamenik predsednika Marko Pantelić. Izvršni odbor konstatovao je da je danom podnošenja ostavke, Slaviša Kokeza prestao da obavlja funkciju predsednika FSS. Izvršno odbor je konstatovao da će Marko Pantelić, zamenik predsednika FSS, u skladu sa pravilima propisanim čl.49 i 50. Statuta FŠ, do izbora novog predsednika obavljati sve poslove iz nadležnosti predsednika FSS, odnosno zastupnika FSS, pošto je u skladu sa odredbama Statuta FSS već upisan kao zastupnik FSS u odgovarajući registar koji vodi Agencija za privredne registre - navodi se u saopštenju.

Dragan Stojković Piksi, Marko Pantelić
foto: FSS

Pantelić je već neko vreme obavljao sve obaveze iz nadležnosti predsednika, a bio je ključan u dovođenju selektora Dragan Stojkovića Piksija.

Izvršni odbor FSS, izrazio je zadovoljstvo zbog odličnog starta reprezentacije na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Pored toga, usvojen je finansijski plan za 2021. godinu, kao i odluka o smanjivanju svih utakmica Omladinske i Kadetske lige Srbije.

Izvršni odbor je odlučio da 30 dece sa Kosova i Metohije budu gosti u kampovima FSS u narednom periodu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.