RONALDO ĆE ZAUVEK BITI KAPITEN: Jake reči podrške selektora Santoša upućene svom pulenu!
Foto: EPA

Aj da vidimo

RONALDO ĆE ZAUVEK BITI KAPITEN: Jake reči podrške selektora Santoša upućene svom pulenu!

Ako bi Kristijano razljutio svog trenera, saigrače ili federaciju svojim neprikladnim ponašanjem, onda bih razmislio o čitavoj situaciji

Objavljeno:

Kristijano Ronaldo je napravio veliki ekces protiv Orlova, kada je na kraju meča skinunuo kapitensku traku i bacio na travu.

Tome je prethodio poništen pogodak od strane sudije Dani Mekela.

Koliko je još to sveža tema, ne samo u Srbiji već i u Evropi govori činjenica su selektora portugalske reprezentacije Fernanda Santoša novinari na konferenciji pred meč sa Luksemburgom opsedali sa tim pitanjem, da li će Ronaldo i dalje biti kapiten.

- Ha-ha-ha, da. Naravno da će zadržati traku. Zauvek. Ako nikoga ne uvredi. Kristijano je nacionalni primer, pisali ste o tome na stotinu puta. Kad god neko mlad dođe na prvu konferenciju za medije, to je uvek prvo pitanje – kakav je Kristijano? I svi imamo isti odgovor – on je pravi primer, primer predanog rada, dobrog posla na treningu, kako dočekuje ljude. Primer je za sve. Njegov društveni život takođe. Ako bi Kristijano razljutio svog trenera, saigrače ili federaciju svojim neprikladnim ponašanjem, onda bih razmislio o čitavoj situaciji – zaključio je Santoš.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.