DA ISKORISTIMO KONTRANAPADE I DOĐEMO DO TRI BODA! Kaže portugalski napadač Žoao Feliks
Foto: Profimedia

hoće li se braniti

DA ISKORISTIMO KONTRANAPADE I DOĐEMO DO TRI BODA! Kaže portugalski napadač Žoao Feliks

Srbija je potpuno drugačiji tim u odnosu na Azerbejdžan

Objavljeno: 18:01h

Fudbaler Atletiko Madrida i portugalske reprezentacije Žoao Feliks, posle teško izvojevane pobede nad Azerbejdžanom je izneo svoja predviđanja pred duel sa Srbijom u subotu na stadionu ''Rajko Mitić''.

- Srbija je potpuno drugačiji tim u odnosu na Azerbejdžan. Biće to neizvesnija utakmica. Bićemo prinuđeni da provedemo neko vreme bez lopte, svesni smo da ćemo morat agresivno da se branimo. Nadamo se da ćemo i iz druge utakmice izaći sa pobedom.

Potom je rekao kakvu utakmicu očekuje za dva dana, i takođe se osvrnuo na kratko i na jučerašnji susret sa Azerbejdžanom.

- Za nas može da bude dobro što igramo protiv tima kakav je Srbija. Svesni smo toga jer ćemo imati priliku da iskoristimo kontranapade. Srbija je dobar tim, ima odlične igrače i otvoriće se više od Azerbejdžana. Lakše nam je da igramo protiv takvog rivala nego reprezentacija koje se isključivo brane.

Kristijano Ronaldo, Žoao Feliks
foto: EPA/Rodrigo Antunes

Takođe se nada da će na utakmici u subotu iskoristiti više šansi, ali je svestan da će biti pod budnim okom defanzivaca srpske reprezentacije.

- Nismo uspeli da postignemo više golova, ali smo stvorili bezbroj prilika. Takođe, njihov golman se odlično pokazao. Nadamo se da ćemo u sledećoj utakmici moći da postignemo više golova. Bio sam blizu postizanja pogotka, kao i ostale kolege, ali moramo da nastavimo da bi se stvorile mogućnosti - rekao je napadač madridskog Atletika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.