HTEO JE DA BUDE KAO MESI I RONALDO, A BIO JE NAJGORI IGRAČ NA TRENINZIMA! U subotu najbolji, u ponedeljak ga nema
Foto: EPA/ Kiko Huesca

o bivšem saigraču

HTEO JE DA BUDE KAO MESI I RONALDO, A BIO JE NAJGORI IGRAČ NA TRENINZIMA! U subotu najbolji, u ponedeljak ga nema

Džon Obi Mikel, govorio je o Azaru u vremenu dok su nosili dres Čelsija

Objavljeno: 15:34h

Bivši klupsi saigrač Edena Azara u Čelsiju, Džon Obi Mikel, otkrio je da je Belgijanac veoma lenj na treninzima, a da je često bio sa strane čekajući da se trening završi.

- Kada smo trenirali, on je samo stajao i čekao da završimo. Bio je najlenjiji igrač, ali nedeljom je uvek bio najbolji na meču. On je bio neverovatan.Uvek sam govorio da je Azar jedan od najnadarenijih igrača, on ima sve - brzinu, snagu, veštinu, tehniku. Odmah je iza Mesija i Ronalda, ali samo kada bi hteo - rekao je Mikel.

Takođe je istakao da je Azar hteo da bude igrač poput Mesija i Ronalda.

- Nekad je govorio 'da, želim da budem kao oni, možda ne kao Mesi jer je sa druge planete, ali kao Kristijano mogu. Čak i bolji'. To nam je govorio, ali nije trenirao u skladi sa tim. Azar je najgori igrač na treninzima sa kojima sam ikada igrao - kazao je Mikel.

Ipak je Azar pokazivao svoj talenat na utakmicama.

- Bio je toliko dobar na utakmicama da niko nije mogao da mu zameri kako trenira. U subotu je igrač utakmice, u ponedeljak na treningu kao da nije postojao. Samo je stajao. Ali zato na utakmicama... Mislim da nije fer da neko tako bude talentovan - zaključio je Obi Mikel.

Azar trenutno igra u Real Madridu, ali s obzirom da ima čest problem sa povredama i težinom, stiče se utisak da kraljevski klub nije pogodio pojačanje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.