BIVŠI GOLMAN METALCA DOBIO OTKAZ U KLUBU JER JE ODBIO DA PRIMI ASTRAZENEKA VAKCINU: Ucenjivali su me!
Foto: printscreen/Instagram/milan_jelovac1

šokantno

BIVŠI GOLMAN METALCA DOBIO OTKAZ U KLUBU JER JE ODBIO DA PRIMI ASTRAZENEKA VAKCINU: Ucenjivali su me!

Razlog zbog koga je golman napusio klub je taj što je on od njih zahtevao da se svi igrači vakcinišu Astra Zeneka vakcinom

Objavljeno: 15:10h

Crnogorski golman Milan Jelovac nije više član ekipe Igls koja se nalazi na Maldivima, zbog jednog bizarnog detalja.

Bivši golman Metalca, koji je u januaru prešao u klub na ovom rajskom ostrvu iz ekipe Radničkog iz Sremske Mitrovice.

- Prethodna tri meseca sam proveo na Maldivima, igrajući za Igls koji su deo najelitnijeg ranga ove rajske zemlje. Takođe, igrali smo kvalifikacije za AFC Kup, drugo elitno takmičenje po snazi u Aziji.

Sve je išlo kako treba i očekivao je da ga na Maldvima čeka lepa karijera, ali su se neke druge stvari isprečile:

- Bilo je ovo divno iskustvo za mene, od života, naroda, kulture, sve se razlikovalo od Evrope, ali igrači su me lepo prihvatili i uklopio sam se u ekipi. Odigrao sam devet utakmica, pa je usledio prekid prvenstva zbog broja zaraženih - rekao je golman iz Crne Gore.

Razlog zbog koga je golman napusio klub je taj što je on od njih zahtevao da se svi igrači vakcinišu Astra Zeneka vakcinom:

- U pitanju je bila Astra Zeneka, vakcina koju nisam želeo da primim. Od četiri stranca u klubu, nas trojica nismo hteli tu vakcinu. Ucenjivali su nas, ali nismo popustili i nismo hteli baš tu vakcinu. Za razliku od domaćih igrača koji su morali da prime tu vakcinu, 90% stranaca je dobilo otkaz među njima sam i ja.

Jelovac se sada vratio u Crnu Goru i sprema se za naredne izazove koji ga čekaju u karijeri, iako je prema njemu učinjena velika nepravda:

- Trenutno se nalazim u svom rdonom gradu, individualno radim na održavanju forme i spreman sam za novi izazov, nadam se ovaj put sa srećnim krajem.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.