PROJEKAT PUK'O, PIRLU OTKAZ: Hrvat ga privremeno menja, a onda dolazi Mihajlović?! Siniša kandidat za trenera Juvea
Foto: EPA/Sergey Dolzhenko

sprema se smena

PROJEKAT PUK'O, PIRLU OTKAZ: Hrvat ga privremeno menja, a onda dolazi Mihajlović?! Siniša kandidat za trenera Juvea

Hrvat bi u tom slučaju bio privremeno rešenje kojom bi čelnici kluba kupili vreme i detaljno doneli odluku o početku novog projekta sa novim trenerom od leta

Objavljeno: 09:44h

Andrea Pirlo se nalazi na izlaznim vratima Juventusa i čitav projekat sa njim na čelu mogao bi da se obustavi vrlo brzo.

Ispadanje iz Lige šampiona od Porta već u osmini finala, a potom i poraz od Beneventa koji praktično znači i oproštaj od borbe za titulu u Seriji A glavni su razlozi zašto u Torinu razmatraju smenu legendarnog bivšeg igrača.

Čelnici "stare dame" uveliko razmišljaju i o njegovom nasledniku, a na tržištu ima nekoliko vrlo interesantnih imena o kojima italijanski mediji pišu kao o kandidatima za klupu torinskih "Bjakonera".

Simone Inzagi, Sergej Milinković Savić, Luis Alberto
foto: EPA/Angelo Carconi

Jedan od prvih kandidata je Simone Inzagi, trener Lacija, koji još uvek pregovara oko produžetka saradnje sa "nebesko-plavima".

Potom je tu Đan Pjero Gasperini, šef struke Atalante, a koji je nekada radio u Juventusu i to kao direktor škole.

Lučano Spaleti je "večiti" kandidat, predlagao je svojevremeno Marčelo Lipi da ga nasledi, ali mu je nekako uvek izmicala klupa Torineza.

Siniša Mihajlović
foto: EPA/Allesandro Di Marco

I najzad, provlači se i Siniša Mihajlović koji se poslednjih godina stacionirao u Bolonji, ali uvek kada se povede priča o treneru Juventusa, tu je i njegovo ime.

Srpski stručnjak je pre sedam godina "za dlaku" postao novi trener Juventusa, ali je tada odluka pala na Antonija Kontea.

"La Republika" prenosi da bi Igor Tudor mogao da preuzme Juve, i to samo da bi bio prelazna odluka do kraja tekuće sezone.

Hrvat bi u tom slučaju bio privremeno rešenje kojom bi čelnici kluba kupili vreme i detaljno doneli odluku o početku novog projekta sa novim trenerom od leta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.