SEVALE PSOVKE I KARTONI: Trener Zlatibora - Već je rešeno da moja ekipa ispadne, a o tome ne odlučuje teren!
Foto: Printscreen

superliga srbije

SEVALE PSOVKE I KARTONI: Trener Zlatibora - Već je rešeno da moja ekipa ispadne, a o tome ne odlučuje teren!

Posle trećeg uzastionog poraza, Zlatibor je devet bodova udaljen od zone spasa. Do kraja prvenstva odigraće još 10 utakmica

Objavljeno:

Zlatibor još nije ispao iz elite u kojoj se nenadano našao, ali je posle poraza od Javora kod kuće (0:2), sasvim blizu statusu učesnika Prve lige.

Utakmica u Užicu je obilovala psovkama i crvenim kartonima, ne na terenu, već pored njega.

Meč s velikim ulogom vodio je internacionalac Srđan Jovanović. On je pokazao dva crvena kartona klupi domaćina, prvi Predragu Ristanoviću koji je nedavmo ponovo postavljen za trenera ekipe iz Čajetine, a potom i jednom od njegovih saradnika.

Na snimku sa utakmice mogu da se čuju psovke arbitru, a posle utakmice je sud izrekao i Ristanović.

– Koliko vidim, neko je ovde već odlučio da Zlatibor mora da ispadne. Ne samo za ovu utakmicu, već i za neke prethodne. Kako ja to kažem, internacionalci su najbolji znalci da to odrade. Nije ni čudo što je ova malobrojna grupa ljudi koja prati utakmice kivna. Nije to ništa ružno za Javor. Ali rešeno je to da Zlatibor ispadne iz lige, možemo to danas slobodno da kažemo. Rešeno je na nekom drugom nivou, ne na terenu – rekao je Ristanović.

Posle trećeg uzastionog poraza, Zlatibor je devet bodova udaljen od zone spasa. Do kraja prvenstva odigraće još 10 utakmica.

(Espreso/MaxBet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.