KAKAV PRVI SAMOSTALNI POSAO ZA LEGENDARNOG HRVATA: Ivica Olić seda na užarenu klupu velikana!
Foto: EPA/Mohamed Messara

veliki ispit

KAKAV PRVI SAMOSTALNI POSAO ZA LEGENDARNOG HRVATA: Ivica Olić seda na užarenu klupu velikana!

Do sada je u trenerskoj karijeri bio samo pomoćnik Zlatku Daliću

Objavljeno:

Rastaju se CSKA iz Moskve i Viktor Gončarenko. Bilo je do sada barem pet najava njihovoh razlaza u poslednje dve godine, ali sada je definitivno.

Tri poraza u poslednja četiri kola i ispadanje ne samo iz trke za titulu, nego je i sad plasman u Ligu šampiona upitan, koštala su posla beloruskog trenera.

A, "Armejci" su već izabrali novog. Licitiralo se sa imenima kandidata poslednjih dana, ali svi ruski mediji danas donose informaciju da će novi trener CSKA biti Ivica Olić. Nekadašnji hrvatski fudbaler bi trebalo u ponedeljak da bude promovisan i da odmah odradi prvi trening sa ekipom.

Ivica Olić
foto: EPA/Andre Kosters

Olić bi trebalo da potpiše ugovor do leta 2022. godine, a to će biti dovoljno dug period da ubedi čelnike kluba da je on pravi čovek da nastavi posao i nakon toga. Hrvatskom stručnjaku nova adresa nije nepoznata, jer je igrao za CSKA u periodu od 2003. do 2007. godine.

Biće ovo Oliću prvi samostalni trenerski angažman u karijeri, a u prethodne četiri godine je obavljao ulogu pomoćnika selektora u reprezentaciji Hrvatske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.