IDOL POSTAJE MENTOR: Milan kupuje Vlahovića za 40 miliona da bi učio od Ibrahimovića!
Foto: Printskrin

neće žaliti para

IDOL POSTAJE MENTOR: Milan kupuje Vlahovića za 40 miliona da bi učio od Ibrahimovića!

"Rosoneri" su uveliko u potrazi za Zlatanovim naslednikom koji bi za početak stasavao uz njega

Objavljeno: 11:30h

Dušan Vlahović je prethodne nedelje bio glavna tema u Italiji posle het-trika koji je postigao protiv Beneventa, a osim što se pričalo o njegovom podvigu, ponovo je pokrenuta tema i oko njegovog prelaska u neki od najjačih klubova.

Dugo se već šuškalo da Milan motri na napadača Fiorentine, a sad upravo pred međusobni duel dva tima, "Gazeta delo sport" je još jednom pokrenula tu temu i navela da na "San Siru" žele već na leto da dovedu srpskog reprezentativca.

Dušan Vlahović
foto: EPA/Gabriele Menis

"Rosoneri" se spremaju da pošalju zvaničnu ponudu, a poznato je da "Viola" traži 40 miliona evra za Srbina koji je ove sezone postigao 12 golova u Seriji A.

Vlahović ima ugovor do leta 2023. međutim to nije nikakva garancija da će ostati na "Artemio Frankiju" posebno što na leto odlazi trener Ćezare Prandeli koji je njega njegov takoreći mentor i svojom verom u njega mu ulio potrebno sampouzdanje posle loše perioda koji je imao.

Dušan Vlahović
foto: EPA/Fabio Frustaci

Zbog toga bi i Vlahović mogao da odluči da napusti Firencu, a u Milanu bi ga sačekao takođe bivši trener i čovek koji mu je i dao šansu da debituje u prvom timu - Stefano Pioli.

Plan Milana je da Vlahović godinu dana uči od Zlatana Ibrahimovića i potom postane udarna igla sedmostrukog šampiona Evrope. Tačnije, da mu Ibrahimović, za koga je Srbin priznao da mu je igrački idol, bude neka vrsta mentora.

Teško da bi Vlahović pronašao boljeg učitelja od svog idola Ibre.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.