VLAHOVIĆ SKROMAN NAKON ULASKA U ISTORIJU: Velika je čast što sam na spisku - Selektor odlučuje ko će igrati!
Foto: Profimedia

otvoreno o svemu

VLAHOVIĆ SKROMAN NAKON ULASKA U ISTORIJU: Velika je čast što sam na spisku - Selektor odlučuje ko će igrati!

Vlahovićev treći gol bio je posebno spektakularan, a on ističe da je sve to bilo spontano, a nakon meča poruke čestitke stižu mu sa svih strana

Objavljeno:

Telegraf je kontaktirao napadača Fiorentine Dušana Vlahovića koji je našao vremena da odgovori na naša pitanja povodom njegove dobre forme i predstojećih mečeva reprezentacije.

- Presrećan sam, to sam ostvario zahvaljujući mojim saigračima i treneru koji veruje u mene. Želim svaki dan da napredujem sve više i više - skromno poručuje Vlahović za Telegraf povodom svog prvog het-trika u Seriji A i činjenice da je ušao u istoriju italijanskog fudbala.

Vlahovićev treći gol bio je posebno spektakularan, a on ističe da je sve to bilo spontano, a nakon meča poruke čestitke stižu mu sa svih strana.

- Sve se desilo spontano, ali na kraju je ispalo sve kako treba na našu sreću. Dobio sam stvarno mnogo poruka, zahvaljujem se svima na čestitkama.

Vlahović je istakao da je počastvovan što se našao na spisku selektora Dragana Stojkovića na kome je da odluči ko će biti u starnoj postavi na prvoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prventsvo protiv Irske.

- Selektor odlučuje, mi imamo sjajne napadače, meni je uopšte velika čast što sam na samom spisku i što ću biti opet u prilici da budem deo A tima. Moje je da slušam, da se ponašam kako treba, vredno treniram, a selektor ako mi da priliku, da pokušam da je iskoristim na najbolji mogući način.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.