NE ZNAM GDE ĆU BRANITI POŠTO DMITROVIĆ DOLAZI... Golman Sevilje zabrinut za budućnost zbog reprezentativca Srbije!
Foto: EPA/Alberto Estevez

sprema selidbu

NE ZNAM GDE ĆU BRANITI POŠTO DMITROVIĆ DOLAZI... Golman Sevilje zabrinut za budućnost zbog reprezentativca Srbije!

To me ne dotiče u smislu da će uticati na moje partije do kraja sezone, ali videćemo na leto šta će se dogoditi - rekao je Vaclik

Objavljeno:

Još nije zvanično potvrđeno da će Marko Dmitrović na leto postati novi golman Sevilje, ali je transfer praktično izvestan, pogotovo posle izjave Tomaša Vaclika.

Rezervni čuvar mreže Sevilje je u izjavi za češku verziju portala "Gol" rekao da ne zna gde će braniti sledeće sezone pošto ima pouzdanu informaciju da u klub iz Andaluzije stiže golman srpske reprezentacije.

- Niko mi još ništa nije zvanično rekao kakvi su planovi što se mene tiče. Ali, agent koji me je doveo u Sevilju pre tri godine mi je rekao da je golman Eibara već sve dogovorio oko dolaska. To me ne dotiče u smislu da će uticati na moje partije do kraja sezone, ali videćemo na leto šta će se dogoditi - rekao je Vaclik.

Marko Dmitrović
foto: EPA/Javier Etxezarreta

Po svemu sudeći, bivši golman Bazela će na kraju sezone postati slobodan jer mu ističe ugovor sa prvakom Lige Evrope.

- Španska liga je jedna od najboljih na svetu i svakako da mi je cilj da ostanem u njoj. Moja prodica i ja smo se navikli na život u Sevilji i trenutno nisam u kontaktu ni sa jednim drugim klubom. Ima još dosta vremena do kraja sezone. Moj agent me o svemu uredno obaveštava - poručio je Vaclik.

Čeh je ove sezone branio na sedam utakmica za španski klub jer je neprikosnoven Bono. Bar dok ne dođe Dmitrović...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.