NAKON PRITISKA NOVINARA, FLIK PRIZNAO SVAĐU SA SALIHAMIDŽIĆEM: Žao mi je zbog toga!
Foto: EPA/Friedmann Vogel

SAD JE SVE UREDU

NAKON PRITISKA NOVINARA, FLIK PRIZNAO SVAĐU SA SALIHAMIDŽIĆEM: Žao mi je zbog toga!

Situacija je bila vrlo napeta za sve nas

Objavljeno:

Trener Bajerna iz Minhena Hansi Flik je na današnjoj konferenciji za medije pred sutrašnju utakmicu protiv Štutgarta, priznao da je bilo svađe između njega i Hasana Salihamidžića.

On je to uradio nakon što je Nemački list Bild objavio tekst gde se jasno može zaključiti da je bilo razmirica između trenera i sportskog direkrtora Nemačkog giganta. Flik je tu temu pokušao da izbegne, ali na kraju je ipak morao da progovori o tome.

- Bila je faza posle Klupskog svetskog prvenstva u Kataru, a pre utakmice sa Ajntrahtom. Imali smo četvoricu zaraženih korona virusom. Situacija je bila vrlo napeta za sve nas - rekao je Flik.

Šef stručnog štaba Bajerna nije hteo da kaže razlog svađe sa Salihamidžićem, ali kako su Nemački mediji preneli, Flik je popularnom Braci rekao da ''umukne'', na ove insinuacije trener bavarske ekipe nije rekao ništa, odnosno nije priznao da mi je to rekao.

Hasan Salihamidžić
foto: EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN

- Bilo je emotivno, omakla mi se rečenica na koju nisam ponosan. Žao mi je zbog toga.

Šta je bilo, bilo je sada su njih dvojica u odličnim odnosima.

- Razgovarali smo i rukovali se i samo želimo da gledamo unapred... Ovo je možda jedan od najuspešnijih perioda u Bajernu i igrači i osoblje zaslužuju da rade u miru - poručuje Hansi Flik.

Spekaluacijama nikad kraja, navodise da su eventualni razlozi svađe, bili ti da je Flik bio nezadovoljan Salihamidžićevim učinkom na tržištu, odnosno da nije doveo adekvatne zamene za TIjaga Alkantaru, koji je na leto otišao u Liverpul. Flikova želja je bila Kalum Hadson-Odoji, koju Hasan nije ispunio.

Dok je sa druge strane Salihamidžić imao razloga da bude ljut na Flika, jer od svih pojačanja koje je on dovodio u ekipu, samo Liroj Sane ima pravu minutažu.

Na kraju Flik nije odbacio mogučnost da nakon Euro 2021. postane novi selektor Nemačke.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.