POSLE PIKSIJA I KONTE PRECRTAO KOLAROVA: Inter ga se oslobađa na leto, Mihajlović bi mogao da ga uzme!
Foto: EPA/Matteo Bazzi

možda se vrati u Srbiju

POSLE PIKSIJA I KONTE PRECRTAO KOLAROVA: Inter ga se oslobađa na leto, Mihajlović bi mogao da ga uzme!

S obzirom da je već veteran videćemo da li će ostajati u Italiji

Objavljeno: 11:38h

Teško momenti za Aleksandra Kolarova i njegovu karijeru. Nakon što je precrtan od strane novog selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija, što je bilo i za očekivati s obzirom na njegove najave i godine, sada mu je zapečaćena i sudbina u Interu.

Iskusni defanzivac na leto će napustiti milanski klub, jer klub neće iskoristiti opciju iz ugovora da produže saradnju na još jednu sezonu, što je takođe bilo za očekivati.

Tridesetpetogodišnji fudbaler u poslednja dva meseca nije odigrao ni minut, a presudio mu je prvi derbi u sezoni protiv Milana kada je Konte eksperimentisao i stavio ga na levog štopera što se pokazalo kao fatalna greška jer je upravo preko njegove strane Zlatan Ibrahimović doneo golove i pobedu gradskom rivalu.

Aleksandar Kolarov
foto: EPA/Cladio Giovannini

Od tada je samo još jednom bio starter, a u još tri je ušao s klupe i odigrao ukupno 27 minuta. Potpuno je ispao iz planova Antonija Kontea i u klubu su odlučili da se rastanu s njim pošto nije zadovoljio i odigrao na očekivanom nivou.

Ruku spasa bi mogao da mu pruži Siniša Mihajlović u Bolonji, koji voli da ima u svojim ekipama nekog veterana koji će biti vođa na terenu, mada je pitanje koliko bi Kolarov s obzirom na godine mogao da igra, jer je njegov igrački zenit odavno prošao.

Pre godinu dana se čak pominjao i njegov povratak u srpski fudbal, tačnije dolazak u Crvenu zvezdu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.