ĐURIČIĆ OD LETA PONOVO U PREMIJER LIGI?! Klub koji već ima jednog Srbina u timu želi da ih upari na sredini terena!
Foto: EPA/Alessandro di Marco

videćemo šta će biti

ĐURIČIĆ OD LETA PONOVO U PREMIJER LIGI?! Klub koji već ima jednog Srbina u timu želi da ih upari na sredini terena!

Skauti londonskog kuba uveliko prate igre našeg reprezentativca

Objavljeno: 09:23h

Broj Srba u Premijer ligi mogao bi da se poveća tokom sledećeg leta makar za još jedno ime. Kristal Palas, u kome je već kapiten Luka Milivojević, bacio je oko na Filipa Đuričića koji već dve godine igra briljantno u Sasuolu.

Srpski reprezentativac je zapao za oko skautima londonskog kluba, baš kao i Mikel Damsgard iz Sampdorije, dok su skenirali potencijalna pojačanja u Italiji.

Filip Đuričić
foto: EPA/Serena Campanini

Najveći problem bi svakako moglo da bude obeštećenje s obzirom da 29-godišnji kreativni vezista ima ugovoro do leta 2022. sa italijanskim klubom koji ga sigurno neće prodati po nekoj niskoj ceni.

S obzirom da mu za manje od godinu i po dana ističe ugovor mnogi se čude da mu Sasuolo još nije ponudio produžetak saradnje, jer je reč o možda najboljem igraču ekipe ove sezone.

Filip Đuričić
foto: EPA/Serena Campanini

Ipak, na leto će zeleno-crni morati svakako da delaju, samo je pitanje da li će mu produžavati ugovor ili ga prodati kako narednog leta ne bi ostali bez obeštećenja.

Đuričić već ima neko iskustvo iz Premijer lige kada je bio na neuspešnoj pozajmici u Sautemptonu dok je bio član Benfike, međutim, u međuvremenu je potpuno oživeo karijeru po napuštanju lisabonskog kluba i sada u zrelim igračkim godinama spada među najbolje igrače na svojoj poziciji u Seriji A.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.