ŠVAJNI POSTAJE DIREKTOR KOSTIĆEVOG I JOVIĆEVOG FRANKFURTA? Anu Ivanović izgleda čeka selidba u Nemačku!
Foto: Emilija Jovanović

vraća se fudbalu

ŠVAJNI POSTAJE DIREKTOR KOSTIĆEVOG I JOVIĆEVOG FRANKFURTA? Anu Ivanović izgleda čeka selidba u Nemačku!

Bild piše da Bastijana za ovu poziciju preporučuju dokazane liderske sposobnosti, ali i stečena reputacija u čitavom svetu kao i brojni kontakti

Objavljeno:

Suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger, uskoro bi mogao da se vrati u domovinu, ali i bavljenju fudbalom.

Kako prenosi ugledni nemački list "Bild", Švajnštajger je pred imenovanjem za sportskog direktora Ajntrahta iz Frankurta.

Bastijan Švajnštajger
foto: Printscreen Instagram

Na toj poziciji je trenutno Fredi Bobić i ima ugovor do juna 2023. godine, ali on je još pre mesec dana najavio odlazak iz kluba i trebalo bi da istu dužnost preuzme u berlinskoj Herti.

Bild piše da Bastijana za ovu poziciju preporučuju dokazane liderske sposobnosti, ali i stečena reputacija u čitavom svetu kao i brojni kontakti.

U Ajntrahtu već godinama unazad nastupa Filip Kostić, a još jedan reprezentativac Srbije, Luka Jović, na pozajmici je u Frankfurtu iz Reala.

Kandidati su i Jonas Bold iz Hamburga i Ruven Šreder iz Majnca.

Ana Ivanović, Bastijan Švajnštajger
foto: Instagram

Švajnštajger, nekadašnji trofejni vezista Bajerna i reprezentacije Nemačke, nedavno je izjavio da uživa u odmoru sa porodicom na imanju na Majorci, a već je zaposlen kao TV komentator i radi na objavljivanju autobiografije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.