ERIKSEN O SVOJIM PLANOVIMA U INTERU: Bila je ovo najteža sezona u mojoj karijeri, ali želim da ostanem!
Foto: Profimedia

iskreno

ERIKSEN O SVOJIM PLANOVIMA U INTERU: Bila je ovo najteža sezona u mojoj karijeri, ali želim da ostanem!

Ipak, krajem januara je u kup meču sa Milanom bio heroj, postigao je gol iz slobodnog udarca u nadoknadi za pobedu od 2:1

Objavljeno:

Fudbaler Intera, Kristijan Eriksen je izjavio da je spreman da se bori za mesto u timu i da ne planira da ode.

Iako je nedeljama unazad bilo dosta govora o tome da želi da napusti Italijane, nekadašnji igrač Totenhema je to demantovao.

- Ovo je bila najteža i najzahtevnija sezona u mojoj karijeri. Bilo je u stilu, toplo-hladno, ali sada imam osećaj da sam se oporavio i prilagodio. Ne zato što sam želeo da pobegnem, jer sam stvarno želeo da se borim za mesto. To sam uvek činio. Bio sam siguran ako dobijem priliku da ću je iskoristiti - izjavio je Eriksen.

Inter, Kristijan Eriksen, Lautaro Martinez, Ivan Perišić
foto: EPA/Matteo Bazzi

Danac je rekao da mu proteklih meseci nije nimalo lako bilo da bude u drugom planu.

- Mentalno je bilo jako teško. Došao sam u Inter da igram fudbal, a kad vam to nije dozvoljeno, uznemirujuće je. Van terena je sve bilo fantastično. Milan je prelep grad, mojoj porodici je lepo ovde. Jedino je bio taj problem na terenu, to mi je nedostajalo. Lepo je nositi ovaj dres, malo sam se izolovao od svega i koncentrisao ponovo. Mnogo puta sam ostajao i posle treninga da nastavim da radim. Slobodne udarce, šut na određeno mesto, imao sam makar priliku da treniram ako već nisam igrao-

On je ove sezone imao svega osam startova i ukupno 700 minuta fudbala.

Ipak, krajem januara je u kup meču sa Milanom bio heroj, postigao je gol iz slobodnog udarca u nadoknadi za pobedu od 2:1.

U polufinalu su nero-azuri potom izgubili od Juventusa, ali za Eriksona je bilo važno da je konačno počeo da ispunjava ono što se od njega tražilo otkako je došao iz Londona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.