VAN LA PARA TUŽIO ZVEZDU FIFA: Dobio sam samo jednu platu! Holanđanin popljuvao crveno-bele!
Foto: FK Crvena zvezda

najveći promašaj zvezde

VAN LA PARA TUŽIO ZVEZDU FIFA: Dobio sam samo jednu platu! Holanđanin popljuvao crveno-bele!

Van la Para traži isplatu plata za 8 meseci

Objavljeno: 08:02h

Na Marakani se svim digne kosa na glavi, a navijači dobiju ospice kada im se pomene Radživ van la Para, jedan od najvećih promašaja u istoriji Crvene zvezde. A izgleda da sličnu reakciju ima i Holanđanin kad mu neko pomene crveno-bele.

Njegov šestomesečni boravak u Srbiji nije prijao ni jednoj ni drugoj strani i to je svima jasno. Na kraju se završilo tako što ga je Dejan Stanković udaljio iz tima posle prvog dela zimskih priprema prošle godine i ubrzo je s njim raskinut ugovor.

Radživ van la Para
foto: Starsport©

Ipak, holandski fudbaler koji je Hadersfildu plaćen 1.200.000 evra sada tvrdi da su mu crveno-beli ostali dužni novac za plate i zbog toga je potražio i pomoć od FIFA.

- Plata za prvi mesec mi je na vreme plaćena, ali ispostavilo se da je to bio sav novac koji sam dobio u Zvezdi i razlog zašto sam otišao posle šest meseci - rekao je Van la Para.

Radživ van la Para
foto: Starsport©

Tvrdi da je posle eliminacije iz Lige šampiona klub učinio sve da bi ga oterao.

- Trenirao sam sa prvim timom, ali samo tako što sam samostalno trčao krugove. Nisam mogao ništa više da uradim. Takmičenje nije jako i Zvezda je svake godine šampion s lakoćom. Posle pregovora u aprilu 2020. ponudio sam im da mi isplate jednu godišnju platu, što bi im uštedelo dve godine, ali nisu pristali. Dogovorili smo se da mi daju platu za osam meseci, Prva rata je uplaćena, ali druga nije i slučaj je sada pred FIFA - otkriva Holanđanin.

La Para je krajem prošle godine potpisao za Logronjes, ali se i u Španiji nije dugo zadržao. Trenutno je član nemačkog drugoligaša Vircburger Kikersa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.