LION ZAUSTAVLJEN, FRANCUZI IMPRESIONIRANI RAJKOVIĆEM: On je jedan od najboljih golmana u ligi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

oduševio ih

LION ZAUSTAVLJEN, FRANCUZI IMPRESIONIRANI RAJKOVIĆEM: On je jedan od najboljih golmana u ligi! (VIDEO)

Rajković zaista nije mogao mnogo kod izjednačujućeg gola, ali novim blistavim izdanjem se definitvno preporučio nekom trenutno moćnijem klubu

Objavljeno:

Francuski klub Rems je najslavnije dane doživeo kada je u drugoj polovini pedesetih godina prošlog veka dva puta bio vicešampion Evrope (poražen od Real Madrida) u tada tek započetom Kupu šampiona.

U tom periodu osvojeno je i svih šest titula prvaka Francuske, a kasnije je usledio veliki pad - od 1978. do 2012. nisu bili član elitnog ranga, a i danas je glavni cilj biti stabilan učesnik Lige 1.

U tome ove sezone glavnu ulogu ima srpski golman Predrag Rajković. Sinoć je odličnim odbranama doveo svoj tim nadomak velike pobede nad Lionom, kandidatom za titulu.

Imali su domaći prednost od 1:0 sve do 92. minuta kada su ipak poklekli posle gola Kadeverea i morali su da se zadovolje jednim bodom.

Francuski list "Le Figaro" pak, u sumuranju prve utakmice 29. kola, u prvi plan ističe golmana srpske reprezentacije kao najzaslužnijeg što Lion nije ranije uspevao da "otključa bravu" odbrane Remsa.

- Srbin je odbranio Lukasu Paketi veoma bitan udarac na startu drugog dela igre, onda je skratio ugao Memfisu Depaju u 73. minuti, i čak kad su svi videli loptu u mreži nakon udarca Maksvela Kornea, on je bio tu - piše francuski medij.

Napominju i da je bivši golman Crvene zvezde ovom partijom potvrdio da je jedan od najboljih golmana Lige 1 čiji kvalitet raste iz sezone u sezonu.

Rajković zaista nije mogao mnogo kod izjednačujućeg gola, ali novim blistavim izdanjem se definitvno preporučio nekom trenutno moćnijem klubu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.