PREKRŠAJ NAD BALOTELIJEM I PLJUVANJE POULSENA: Dve stvari za kojima najviše žali legenda Rome
Foto: EPA

nesportski potezi

PREKRŠAJ NAD BALOTELIJEM I PLJUVANJE POULSENA: Dve stvari za kojima najviše žali legenda Rome

Frančesko Toti je govorio za Korijere dela Sera

Objavljeno: 15:07h

Legenda Rome, Frančesko Toti, istakao je za Korijere dela Sera da je bio prisiljen da ode u penziju i da se kaje što nije mogao sam da donese tu odluku.

On se podsetio sukoba sa trenerom Lučanom Spaletijem sa kojim nije nikako mogao da nađe zajednički jezik.

- Znao sam da moram da odem u penziju, ali treba biti trealan. To sam hteo da učinim u drugom trenutku. Prislili su me na to, umesto da smo zajednički pronašli rešenje. Ta priča je završena kad je on otišao iz Rome, a ja se penzionisao. Obojica smo grešili, ali sve je to stvar prošlosti – rekao je čuveni Frančesko Toti.

O klubu u kom je igrao, ima samo reči hvale, a govori da ga navijači stalno zaustavljaju i da ima veliku podršku.

- Bio sam kapiten Rome, kao fudbalera su me voleli ili mrzeli. Ali sada se zbog navijača svuda osećam kao legenda. Gde god da odem, u Italiji ili u Evropi, preplavljen sam ljubavlju svakog navijača, pravom ljubavlju. To nikada ne bih ni pomislio – rekla je legenda Rome.

Frančesko Toti
foto: EPA/Claudio Peri

Istakao je da mu je žao što trenutno nije u klubu, ali da će pokušati da se vrati.

- Ponekad ponovo gledan snimke kada sam otišao u penziju. Svaki put sebi kažem da ću prebaciti program pre nego što pročitam pismo, ali nikada to ne učinim. Jače je od mene i uvek postanem emotivan. Roma mi je uvek bila prvi dom, odrastao sam tamo i umreću tamo. Žao mi je što nisam i sada u klubu, ali krenuo sam drugim putem i ne želim da ostavim grupu ljudi sa kojima radim. Videćemo kroz dve, tri, pet, deset godina... Nikad ne reci nikad – dodao je Toti.

Za kraj je govorio o stvarima o kojima najviše žali u karijeri.

- Prekršaj na Baloteliju i pljuvanje Poulsena. To su dve najgore stvari koje sam učinio i još ne mogu da objasnim zašto sam učinio – zaključio je legendarni fudbaler Rome, koji se u poslednje vreme posvetio filmu „Zovem se Frančesko Toti“, koji je proglašen za najbolji dokumentarac na festivalu „Srebrna vrpca“, a sam fudbaler je dobio nagradu za najboljeg glumca.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.