HOĆE LI PARTIZAN OTKUPITI HOLENDEROV UGOVOR? Crno-beli za to imaju još tri meseca
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

prolazi vreme

HOĆE LI PARTIZAN OTKUPITI HOLENDEROV UGOVOR? Crno-beli za to imaju još tri meseca

Cena za Holendera je fiksna od 450. 000 evra

Objavljeno: 23:30h

Mađarski repezentativac srpskog porekla Filip Holender, ove sezone beleži sjajne partije u dresu Partizana, gde je stigao na pozajmicu do kraja sezone iz švajcarskog Lugana.

Prema saznanjima ''Mozzart sporta'', Partizan ima rok do 10. juna 2021. da se izjasni hoće li da aktivira klauzulu i zadrže mađarskog reperzentativca. Za to imaju još tri meseca, ali u međuvremenu ostali klubovi imaju pravo da ga otmu.Ali to samo ako se Partizan neizjasni jer crno-beli imaju pravo da se prvi pitaju povodom ovog fudbalera.

FK Partizan
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Cena za Holendera je fiksna od 450. 000 evra, za viceprvaka Srbije je bitno da Lugano nema pravo da menja uslove, eventualno traži više novca na bazi činjenice da je Filip igrama i golovima podigao cenu i postao zanimljiv i drugim klubovima.

U ekipi iz Humske je potvrđeno da će se Holenderov ugovor najverovatnije otkupiti, struka ga želi, tako da je sada ostalo samo da uprava ispuni svoj deo obaveza. Moraće Partizan tako da iskešira 450. 000 evra, na ime potpisa mađarskog reprezentativca.

(Espreso/ Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.