Miodrag Božović: Kada neko ne pređe u Zvezdu, odmah je navijač Partizana od malih nogu!
Foto: Fonet

JAKA IZJAVA KAO I UVEK

Miodrag Božović: Kada neko ne pređe u Zvezdu, odmah je navijač Partizana od malih nogu!

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u subotu od 18 časova na stadionu u Humskoj ulici.
Objavljeno: 14:09h

On neće moći da računa na povredjenog Stefana Miloševića, kao i Zorana Rendulića, čije mu neigranje predstavlja veliki problem. - Rendulićeva povreda mnogo remeti. Još ne znam ko će biti u protokolu, razmišljam. Ako gledamo po formi i zaslugama, sastavljanje tima nije problem.

Takodje, dodao je da veliki broj stranaca ograničava pripremu za utakmice, ali je i istakao da će igrati oni koji su u najboljoj formi i koji su najkorisniji.

foto: Filip Plavčić

Kada je reč o Geloru Kangi, Božović je naveo da je fudbaleru iz Gabona posebno skrenuta pažnja na "večiti" derbi i količinu naboja na njemu, a kako "slučajno ne bi napravio neku glupost i ostavio ekipu na cedilu". Božović je rekao da kao trener nema tremu pred derbi, već samo pozitivan naboj i pozvao navijače da budu korektni i naprave atmosferu po kojoj je ta utakmica i prepoznatljiva u svetu. Upitan o mišljenju o novom napadaču Partizana Urošu Djurdjeviću, koji je letos bio pred prelaskom u Zvezdu, Božović je kazao da je on bio nadomak dolaska, ali da nije potpisao ugovor zbog velikog broja igrača na toj poziciji. - Radi se o dobrom igraču. Verovatno bi došao u Zvezdu, ali je problem bio što smo imali mnogo igrača i bilo nam je teško da angažujemo još jednog. Ali ono, ako ne dodješ u Zvezdu, onda si uvek navijač Partizana od malih nogu - rekao je Božović. Utakmica izmedju Crvene zvezde i Partizana će se igrati u subotu od 18.00 na stadionu u Humskoj.

(V.Š.)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.