NA OSTRVU BRUJE O ODLASKU SALAHA IZ LIVERPULA: Agentova poruka šifra za kraj karijere na Enfildu?
Foto: EPA/Phil Noble/POOL

domaća sezona za zaborav

NA OSTRVU BRUJE O ODLASKU SALAHA IZ LIVERPULA: Agentova poruka šifra za kraj karijere na Enfildu?

Salah je bio ljut kao ris dok je izlazio sa terena u 61. minutu i prošao je bez pozdrava pored Klopa i otišao na tribinu

Objavljeno:

Liverpul je juče doživeo novi poraz na svom terenu, peti zaredom, i to u derbiju sa Čelsijem (0:1). Aktuelni šampion je neprepoznatljiv i sve je dalje od mesta koje vodi u Ligu šampiona, a kamoli odbrane titule.

Napad je podjednako loš kao odbrana, ali je ipak javnost na Ostrvu bila šokirana kada je Jirgen Klop izveo iz igre Mohameda Salaha pola sata pre kraja meča.

Mohamed Salah
foto: EPA/Neil Hall

Nemački stručnjak je odluku pravdao tvrdnjom da je Egipćanin umoran.

Salah je bio ljut kao ris dok je izlazio sa terena u 61. minutu i prošao je bez pozdrava pored Klopa i otišao na tribinu.

- Iznenađen sam da Mo Salah izlazi, zaista jesam. I sam ne izgleda baš zadovoljno. Liverpulu treba gol i najbolji je strijelac Premijer lige - rekao je Džejmi Karager, legenda Redsa, dok je komentarisao meč za Skaj Sport.

Salahov agent je na Tviteru ostavio misterioznu poruku iste večeri koja je podstakla glasine o napadačevoj budućnosti u Liverpulu.

Agent je nekoliko minuta nakon šo je Salah napustio teren poslao poruku u kojoj je bila samo jedna tačka. Da li je to onda to što se tiče Salaha i Liverpula, tačka na njegovu karijeru na Enfildu?

Egipćanin je na meti Real Madrida, Barselone i Bajerna, mada se 28-godišnjak nikada nije izjasnio gde želi da nastavi karijeru i kada planira da ode iz Engleske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.