PRE PET GODINA PREŽIVEO TRAGEDIJU ŠAPEKOENSEA: Sada je ponovo bio brži od smrti!
Foto: Profimedia

Ovaj čovek je neuništiv

PRE PET GODINA PREŽIVEO TRAGEDIJU ŠAPEKOENSEA: Sada je ponovo bio brži od smrti!

U ovoj tragediji živote je izgubili skoro 30 osoba, a isto toliko ih je povređeno

Objavljeno:

Fudbalski svet pre nekoliko godina potresla je tragedija kada je u avionskoj nesreći poginuo skoro celi tim brazilskog Šapekoensea.

Ova nesreća uzdrmala je sve, a život su izgubile 21 osobe. Samo šest ih je uspelo da preživi, a među njima bio je Ervin Tumiri koji je inače vazduhoplovni tehničar.

Tumiri se i ovih dana našao u centru pažnje, jer je ponovo bio dio stravične nesreće. Naime, u blizini bolivijskog grada Košabamba desila se saobraćajna nesreća kada se autobus prevrnuo u provaliju.

U ovoj tragediji živote je izgubili skoro 30 osoba, a isto toliko ih je povređeno. No, svi su se šokirali kada su saznali da je Tumiri bio u autobusu i da je na svu sreću ponovo uspeo da preživi.

- Spavao sam i slušao muziku, ali sam se trznuo kada su ljudi počeli da vrište. Samo sam se uhvatio sa sedište ispred i približio prozoru kako me prevrtanje ne bi puno pomerilo i bacalo po autobusu. Ovo je velika tragedija i srećan sam što sam živ - rekao je Tumiri.

Za njega mnogi kažu da je kao mačka sa devet života, jer je ovo već drugi put u pet godina da je izbegao stravične nesreće.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.