POSLE MIHAJLOVIĆA I NJEGOVI POMOĆNICI TUŽILI SPORTING: Sinišin stručni štab traži odštetu od skoro 3 miliona evra!
Foto: Profimedia

Moraće i njima da plate

POSLE MIHAJLOVIĆA I NJEGOVI POMOĆNICI TUŽILI SPORTING: Sinišin stručni štab traži odštetu od skoro 3 miliona evra!

Svi oni su dobili otkaz manje od 15 dana nakon imenovanja

Objavljeno: 09:27h

Sporting iz Lisabona će i dalje ispaštati zbog nefer poteza uprave koja je oterala Sinišu Mihajlovića posle samo petnaestak dana od njegovog dovođenja.

A sada će osim što srpskom treneru isplaćuju novac koji mu sleduje nakon što je dobio tužbu protiv kluba na sudu, najverovatnije morati da isplate obećani novac i njegovim članovima stručnog štaba koje je doveo.

Emilio de Leo, Masimilijano Markezi, Dijego Rajmondi i Miroslav Tanjga, koje je Siniša Mihajlović doveo u Lisabon kao članove stručnog štaba Sportinga 2018. godine, rešili su da pođu Mihajlovićeviim stopama i preko Suda za sportsku arbitražu naplate ukupno 2.9 miliona evra, prenose portugalski mediji.

Sinišini pomoćnici u tužbi su naveli da su ugovor sa Sportingom potpisali u junu 2018. godine i traže da im se on isplati, dok rukovodstvo “lavova” smatra da za tužbu nema osnova pošto ugovora navodno nije ni bilo.

Ipak, malo je verovatno da će taj argument proći na sudu, jer je upravo Mihajlović u proleće prošle godine dobio spor sa Sportingom, koji je kao odštetu za otkaz morao da mu isplati tri miliona evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.