GROF IZNENADIO: Niti smo mi toliko dobri, niti Partizan toliko loš!

SUPERLIGA SRBIJE

GROF IZNENADIO: Niti smo mi toliko dobri, niti Partizan toliko loš!

Trener Zvezde imao interesantne komentare uoči narednog meča u Superligi
Objavljeno: 14:36h

Pred utakmicu 10. kola Superlige Srbije u fudbalu u kojoj će snage odmeriti Jagodina i Crvena zvezda (petak, 18 časova), trener crveno-belih Miodrag Božović izrazio je bojazan zbog specifičnosti mečeva koji dolaze nakon derbija. - Razgovarao sam sa igračima o tome, ali teško je spustiti ekipu na zemlju jer je velika euforija i narod prosto ne da da se spustimo. Dosta sam insistirao na tome, mislim da sam i dosadio igračima. Nismo mi na derbiju bili baš toliko dobri, niti je Partizan toliko loš. Kvalitet imamo, ali to moramo da potvrdimo titulom. Ovo je bila samo jedna utakmica, tek je 9. kolo prošlo, ima da se igra još mnogo. Ekipa će dokazati svoj kvalitet onog momenta kada osvoji prvo mesto - bio je jasan popularni Grof.

Zanimljiv komentar dao je i što se tiče eventualnih novih dolazaka u Ljutice Bogdana u narednim prelaznim rokovima, nakon što mu je postavljeno pitanje o kvalitetu mladih igrača u srpskoj ligi. - Pokušaćemo i u narednom periodu da dovedemo mlade igrače, pogotovo Zvezdinu decu koju su poterali bez razloga - kratak je bio Zvezdin šef struke.
A onda je usledilo i pitanje o aktuelnim izborima u klubu, kao i o mogućim posledicama koje takva situacija može da ima na igrače. - Zar zaista mislite da igrače to zanima? Ne, ne interesuje ih. Evo danas čitam da se dopisuju na društvenim mrežama, ne razmišljaju o izborima, verujte. Posle Radničkog kada je krenuo juriš na ljude koji su ovde radili, rečeno mi je kako nikada nije bila gora utakmica od one protiv Radničkog. A ja se sećam jedne kada sam ja igrao, Zvezda - Hajduk Kula 0:0, bila je mnogo gora. Bilo je i gorih utakmica, i da smo dali taj penal protiv Radničkog sad bismo imali dva boda više, i mogli bismo da kažemo da imamo fenomenalne rezultate. Što se mene tiče, ne sviđa mi se samo što sve to oko izbora ovoliko dugo traje, ali ne mogu ja da se mešam. Meni je motiv da radim, dok radim - zaključio je Božović. (Espreso.co.rs/Izvor: Crvenazvezdafk.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.