MAMU NEMOJ DA MI DIRAŠ! Igrač PSV-a optužuje Tadića da je izazvao sukob, jer mu je psovao majku! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@jordibeeksma

Tenzije

MAMU NEMOJ DA MI DIRAŠ! Igrač PSV-a optužuje Tadića da je izazvao sukob, jer mu je psovao majku! (VIDEO)

Zbog sukoba s njim srpski fudbaler je dobio metalni novčić u glavu

Objavljeno: 08:08h

Veliki derbi Holandije između PSV-a i Ajaksa obeležio je sukob između našeg Dušana Tadića i Denzela Damfrisa u samom finišu, pa onda i po završetku utakmice.

Kapiten "kopljanika" doneo je bod svojoj ekipi u 92. minutu sa "bele tačke", a igrač PSV-a ga je za sve to vreme provocirao na šta srpski reprezentativac nije ostao imun.

Zato je posle izvedenog penala umesto da slavi krenuo da se razračuna sa Damfrisom.

Tadić je odmah krenuo na Damfrisa da se razračuaju, ovaj nije ustuknuo, a pošto su ih saigrači sprečili da se ne pobiju, ova dvojica su u novi klinč ušla i neposredno po završetku meča, pa su i tada morali da ih razdvajaju.

Fudbaler PSV-a, koji je Tadića zvao da nesuglasice reše napolju, posle meča izjavio da mu je Tadić tokom verbalnog duela vređao majku.

- Nije trebalo to da priča za moju majku, jednostavno nije. Može da mi kaže šta hoće, da me naziva raznim imenima, i to je u redu, ali majku ne sme da mi dira. To je tako - rekao je Damfris za holandske medije.

Naravno, Tadić nije bez razloga bio ljut na Damfrisa što pokazuje i ovaj kadar na kome se lepo vidi da fudbaler PSV-a kopačkom gazi po "beloj tački" kako bi Tadiću otežao kazneni udarac.

Ipak, najveći incident desio se po izlasku našeg igrača sa stadiona kadasu ga napale pristalice domaćeg tima, a jedan od njih ga iz neposredne blizine pogodio kovanicom u glavu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.