OBAMEJANG SPASIO ARSENAL! Tadić ponovo asistent
Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

liga evrope, šesnaestina finala, revanš mečevi

OBAMEJANG SPASIO ARSENAL! Tadić ponovo asistent

Poznati su prvi učesnici osmine finala Lige Evrope

Objavljeno: 21:02h

Poznati su prvi učesnici osmine filnala Lige Evrope. Ajaks, Arsenal, Molde, Granada, Rendžers, Šahtjor i Viljareal, plasirali su se u osminu finala Lige Evrope.

Najzanimljivije je bilo na meču između Arsenala i Benfike. Utakmica je odigrana na neutralnom stadionu u Atini.

Arsenal je poveo preko Obamejanga u 21. minutu, a u 43. minutu, Gonkalves je postavio konačan rezultat prvog poluvremena (1:1).

Benfika je došla do potpunog preokreta u 61. minutu preko Silve. Neizvestan kraj meča, omogućio je sjajni levi bek ,,Tobdžija'', Tirni.

A u 87. minutu - veliko slavlje ,,Tobdžija''. Obamejang je svojim golom doveo Arsenal do osmine finala.

Na stadionu ,,Dijego Armando Maradona'', Napoli je dao sve od sebe kako bi izbacio Granadu nakon rezultatskog deficita iz prvog meča od dva gola.

Dobro su počeli. Već u 3. minutu, Zielinski je sjajnom solo akcijom doveo svoju ekipu do prednosti. Napolitanci su nastavili da igraju ofanzivno, ali je kazna za ne iskorišćene prilike stigla u 25. minutu nakon gola Montoroa.

Do kraja meča, Napoli je uspeo da dođe do ,,Pirove pobede'', a strelac drugog gola, bio je Fabian Ruiz u 59. minutu nakon asistencije Insinjea.

Glazgov Rendžers je pobedio Antverpen rezultatom 5:2. Strelci za domaći tim, bili su Morelos u 9. minutu, Paterson u 46. minutu, Kent u 55. minutu, Barišić u 79. mitnutu iz penala i Iten u 92. mintu, takođe iz penala. Strelci za goste, bili su Refaelov u 32. minutu i Lamkel u 57. minutu.

Ajaks je na svom terenu bio bolji od Lila rezultatom 2:1. Koplajnici su poveli u 15. minutu preko Klasena, a asistent je bio naš reprezentativac, Dušan Tadić. Lil je izjednačio u 78. minutu Jazičija. Pobedu domaćima, doneo je Neres u 88. mintu.

Na ostalim susretima, Molde je slavio protiv Hofenhajma 2:0 (1:0), Šahtjor je bio bolji od Makabi Tel Aviva 1:0 (0:0), dok je Viljareal potvrdio prolaz pobedom protiv Salzburga rezultatom 2:1 (1:1).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.