ZVEZDA STIGLA DO REKORDA NA UEFA-inoj RANG LISTI: Crveno-beli na 50. mestu, pravi skok sledeće sezone!
Foto: Starsport©

nastavili uspon

ZVEZDA STIGLA DO REKORDA NA UEFA-inoj RANG LISTI: Crveno-beli na 50. mestu, pravi skok sledeće sezone!

Sjajnim rezultatima ove sezone, crveno-beli su obezbedili povlašćeni status u većem broju kola kroz kvalifikacije za LŠ-a, ali o tome ćemo znati više kada se završe svi nacionalni šampionati

Objavljeno:

Crvena zveda je postavila novi rekord u broju poena na UEFA-inoj klupskoj listi koeficijenata, sada ima 32.5 poena i nalazi se na 50. mestu rang liste evropskih klubova!

Remijem i u revanšu sa Milanom, šampion Srbije je došao do još jednog poena, odnosno, ukupno 10 poena ove sezone što je izvrstan rezultat.

Naravno, crveno-beli bi do kraja sezone mogli da ispadnu iz top 50 jer se iza njih nalaze timovi koji su još u igri u evropskim takmičenjima - upravo Milan i Rendžers, između ostalih.

FK Crvena zvezda, UEFA Koeficijenti
foto: Printscreen/footballseeding

Sjajnim rezultatima ove sezone, crveno-beli su obezbedili povlašćeni status u većem broju kola kroz kvalifikacije za Ligu šampiona, ali o tome ćemo znati više kada se završe svi nacionalni šampionati.

Ono što je najbitnije za Zvezdu, novi veliki skok bi mogli da naprave na kraju sledeće sezone jer ako ponovo sakupe dobar broj poena i time na petogodišnjem planu zamene "mršavi" učinak iz 2016-17. (samo 1.5 poen).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.