DEJAN STANKOVIĆ: PONOSAN SAM NA MOMKE! Ja ih gledam kao pobednike
Foto: Profimedia

puno srce

DEJAN STANKOVIĆ: PONOSAN SAM NA MOMKE! Ja ih gledam kao pobednike

Trener crveno - belih, istakao je da je ponosan na svoj tim nakon dvomeča protiv ekipe Milana

Objavljeno: 23:50h

Fudbaleri Crvene zvezde, pokazali su da mogu da pariraju i evropskim velikanima. Dokaz za to je njihov dvomeč protiv Milana. Nažalost, remi (1:1) nije bio dovoljan za prolaz.

Trener crveno - belih, Dejan Stanković, istakao je da se ponosi ovom ekipom, a upravo je to šef stručnog štaba izjavio za Arenu sport.

- Znali smo šta hoćemo i ovde i u Beogradu, malo ih iznenadili u prvom poluvremenu. Nesrećan penal, poništen gol, pa dat gol... Malo sam ljut zbog crvenog kartona, ne dajem krivicu nikome, ali smo se spremali za poslednjih desetak minuta da idemo na sve ili ništa. To ne menja moje pohvale igračima. Nije samo borba, ima tu i logistike i požrtvovanja, i lepe igre, i jedan za drugoga, porasli su kao grupa nestvarno i hvala im na tome. Stavljamo tačku, od sutra se okrećemo domaćem prvenstvu, znamo šta nam je činiti.

- Ne pričam ko fali, uspeli smo i na prekide mnogo da napravimo, imalo smo i tu veliku šansu, ko zna šta bi bilo do kraja, ali moram samo da budem ponosan. Bitno je da im pokažeš da mogu, a oni su to dokazali večeras - objašnjava Stanković.

Naglasio je da je Zvezda večeras grala u formaciji 4-3-3, a ne 4-3-2-1, kako je mnogima delovalo.

- Ja sam oduševljen, znali su na jedan pogled šta rade. Ja ih gledam kao pobednike i uvek ću ih gledati kao pobednike.

- Ušao je Ibra, posle nisam ni gledao njihove izmene, gledao sam moje momke kako da dođemo do šanse. Lep evropski put se nažalost završio. Možda smo malkice mi zaslužili više, a Milan nije dokazao da je iznad nas, ni u Beogradu, ni ovde - zaključio je Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.