EKSKLUZIVNO: Milan brzinom napada "skrpljenu" odbranu Zvezde! KRUNIĆ zadržao mesto, LEAO u špicu!
Foto: Starsport©

pioli i dalje čuva ibru za seriju a

EKSKLUZIVNO: Milan brzinom napada "skrpljenu" odbranu Zvezde! KRUNIĆ zadržao mesto, LEAO u špicu!

Novinar Tutosporta napominje da su u Milanu zabrinuti da ne ostanu i bez mesta koje vodi u LŠ-a

Objavljeno: 16:26h

Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju revanš 1/16 finala Lige Evrope protiv Milana na čuvenom San Siru.

U redovima šampiona Srbije su primorani na određene promene zbog suspenzija i povrede, ali i "Rosoneri" imaju takvih problema.

Kako ekskluzivno saznajemo od dobro upućenog novinara Tutosport-a, trener Milaneza Stefano Pioli će napraviti dosta izmena u odnosu na gradski derbi sa Interom, ali i meč u Beogradu.

FK Milan
foto: Starsport©

Mario Mandžukić i Ismael Benaser će izostati zbog povreda, Hauge takođe nije na raspolaganju, ali biće i nekih taktičkih promena.

Iako nakon poraza od najvećeg rivala titula deluje daleko, u Milanu su zadovoljni i trenutno pozicijom u Seriji A jer je primarni cilj povratak u Ligu šampiona. Ali su i zabrinuti lošom formom u 2021. pa im je preko potreban trijumf nad Romom za vikend.

Zato će Zlatan Ibrahimović protiv Zvezde ostati na klupi na startu utakmice, a Rafael Leao će predvoditi napad. Očekuje se da time naprave probleme skrpljenoj odbrani Zvezde, pošto je Leao mnogo hitriji od Mandžukića, a i u boljoj formi. Kada se tome dodaju eksplozivna krila i bekovi, jasno je da će crveno-beli biti na velikim iskušenjima.

FK Milan
foto: Starsport©

Krunić bi ponovo trebalo da počne utakmicu, a u sredinu se vraća Frank Kesie. Kalabrija će zauzeti svoju poziciju na desnom boku, tako da bi sveukupno tim Milana trebalo da bude jači nego pre sedam dana. Možda zato što tada nije ostvaren rezultat kom su se nadali...

Kalhanoglu se očekuje od prvog minuta bez obzira što još nije postigao dogovor o produžetku saradnje sa čelnicima kluba. Na jučerašnjem sastanku je tražio pet miliona evra godišnje, a Milan mu nudi četiri.

Evo kako bi timovi trebalo da izgledaju večeras:

Milan ((4-2-3-1): Đ. Donaruma; Kalabrija, Tomori, Romanjoli, Ernandez; Meite, Kesie; Kastiljeho, Krunić, Kalhanoglu; Leao. Rezerve: Tatarušanu, A. Donaruma, Kjer, Kalulu, Gabia, Dalot, Tonali, Salemakers, Rebić, Dijaz, Ibrahimović.

Zvezda (3-4-2-1): Borjan - Gobeljić, Pankov, Degenek - Srnić, Sanogo, Kanga, Gajić - Ben, Falko - Falćineli.

Falćineli bi opet trebalo da dobije prednost ispred Pavkova
Falćineli bi opet trebalo da dobije prednost ispred Pavkovafoto: Starsport / Peđa Milosavljević

(Espreso/Mirjana Stepić i Nedeljko Đukić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.