NAJBOLJI POJEDINAC NA DVOMEČU SA MILANOM: Ivanić ponosan na ekipu - Predstavili smo Srbiju i Zvezdu u pravom svetlu
Foto: Starsport©

Nakon teške eliminacije

NAJBOLJI POJEDINAC NA DVOMEČU SA MILANOM: Ivanić ponosan na ekipu - Predstavili smo Srbiju i Zvezdu u pravom svetlu

Zvezda je u četvrtak uveče igrala nerešeno 1:1 sa Milanom, ali je ispala iz Lige Evrope, pošto je bilo 2:2 prošle nedelje u Beogradu

Objavljeno: 23:26h

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da je ponosani izdanjem protiv Milana, iako je njegova ekipa završila učešće u Ligi Evropa.

- Ne znam da li sam tužniji ili ponosniji. Sjajno smo predstavljali Crvenu zvezdu i Srbiju. Igrali smo dve ravnopravne utakmice protiv kvalitetnog rivala. Bilo je izvanredno putovanje ove sezone, od prvog kola do ovog ispadanja. Stvarno sam ponosan, mislim da smo uradili sjajne stvari ove sezone - rekao je Ivanić za Arenu posle utakmice.

Zvezda je u četvrtak uveče igrala nerešeno 1:1 sa Milanom, ali je ispala iz Lige Evrope, pošto je bilo 2:2 prošle nedelje u Beogradu.

- Nijednog trenutka nismo osećali da igramo protiv tako zvučnijeg tima i na papiru kvalitetnijeg. Ponosan sam na ove momke - istakao je Mirko Ivanić.

On je naveo da je "malo" iznenađen načinom na koji je Zvezda parirala Milanu u obe utakmice i da nije baš tako očekivao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.