Barsina i Bajernova rapsodija, Vengerova neviđena sreća, Benfika je stvarno prokleta! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

1. kolo lige šampiona

Barsina i Bajernova rapsodija, Vengerova neviđena sreća, Benfika je stvarno prokleta! (FOTO) (VIDEO)

Kao i prošle sezone, ove ćete biti u mogućnosti da pratite uz naš dobro poznati "lajv blog"
Objavljeno: 22:53h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Liga šampiona nije razočarala u prvom kolu nove sezone, već naprotiv, pala je kiša golova!

U Mančesteru je nepogoda sa neba odložila duel Sitija i Menhengladbaha, ali su to preostalih sedam duela i te kako nadoknadili.

foto: Reuters

Barselona je opravdala ulogu velikog favorita i razbila Seltik sa 7:0. Mesi je napravio het-trik, a Nejmar, Inijesta i Suarez dva puta su takođe pogađali mrežu.

foto: Reuters

Bazel je umalo ostao bez bodova na domaćem terenu, jer je Ludogorec imao prednost sve do 80. minuta, kada je Štefen doneo bod na "Sent Jakobs Parku". Kafu je Bugarima doneo prvi pogodak.

foto: Reuters

Bajern iz Minhena, poput šampiona Španije, iživljavao se nad svojim protivnikom, a Rostovu je spakovana petarda. Levandovski, Miler, Kimih dva puta i Bernat su pogađali gol Rusa.

foto: Reuters

Benfika je imala prednost od 12. minuta zahvaljujući Serviju i pobedu do 93. kada je Anderson Taliska uspeo da izjednači i donese zlata vredan bod Bešiktašu.

foto: Reuters

Dinamo iz Kijeva prvi je poveo protiv Napolija, ali se u priču uključio Arkadijuš Milik i za devet minuta preokrenuo rezultat, tačnije u 36. i 45.

foto: Reuters

Pari Sen Žermen počeo je ambiciozno derbi sa Arsenalom, a Kavani je posle 50 sekundi pogodio mrežu Ospine. "Sveci" su propustili još pregršt prilika, za šta su kažnjeni u 78. golom Aleksisa Sančeza.

foto: AP

Atletiko Madrid je na gostovanju PSV Ajndhovenu uradio onoliko koliko je trebalo, a jedini pogodak na meču postigao je Saul Njigez.

foto: Reuters

Barselona - Seltik 7:0 Bazel - Ludogorec 1:1 Bajern Minhen - Rostov 5:0 Benfika - Bešiktaš 1:1 Dinamo Kijev - Napoli 1:1 Mančester siti - Borusija Menhengladbah - odloženo Pari Sen Žermen - Arsenal 1:1 PSV - Atletiko Madrid 0:1

Hvala vam što ste bili uz nas tokom prvog "lajv bloga" i prvog dana Lige šampiona u novoj sezoni!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.