OTKRIO PRAVI RAZLOG NAPUŠTANJA PARTIZANA: Ako su drugi odlučili da se brane ćutanjem, ja to ne mogu i neću!
Foto: Beta/Branislav Božić

uskoro opširnije saopštenje

OTKRIO PRAVI RAZLOG NAPUŠTANJA PARTIZANA: Ako su drugi odlučili da se brane ćutanjem, ja to ne mogu i neću!

Vuletić je otkrio na televiziji jedan od razloga napuštanje uprave FK Partizan

Objavljeno:

Bivši potpredsednik FK Partizan i profesor Pravnog fakulteta u Beogradu Vladimir Vuletić u izjavi za Kurir otkrio je stvarni razlog napuštanja Humske i podnošenja ostavke.

Vuletić je otkrio na televiziji jedan od razloga napuštanje uprave FK Partizan, je taj što se crno-beli nikada zvaničnim saopštenjem nisu oglasili vezano za slučaj Veljka Belivuka. Vidno razočaran potvrdio izrečeno u emisiji, uz obrzaloženje:

- Hronično ćutanje Partizana o svim pojavama, događajima, nepočinstvima, institucionalnom urušavanju i najzad na pokušaje da se ceo jedan fudbalski klub kriminalizuje, da se Humska proglasi za Šilerovu a uprava kluba za jataka kriminalne grupe. Ako su drugi odlučili da se brane ćutanjem, ja to ne mogu i neću. Zna se ko se brani ćutanjem. To ćutanje je paradigma Partizanovog četvorogodišnjeg posrtanja. Misleći da je ćutanje put do izlaska iz mraka zaboravili su da je ćutanje uvek bilo prijatelj mraka. U tom mraku sada neka grcaju oni koji su izabrali da ćute sve ove godine - rekao je profesor Vuletić za Kurir, te dodao da u nekoliko narednih dana može da se očekuje opširnije saopštenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.