PONOVO IM SMETA SRPSKI USPEH: Hrvati traže dlaku u jajetu i napadaju Zvezdu i njene navijače!
Foto: Espreso

mnogo su preterali

PONOVO IM SMETA SRPSKI USPEH: Hrvati traže dlaku u jajetu i napadaju Zvezdu i njene navijače!

Dalje napominju da i italijanski mediji navode kako je Zvezda prekršila strogi UEFA protokol

Objavljeno: 15:12h

Juče su Crvena zvezda i Milan odigrali 2:2 u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope.

Ceo region se bavio i pisao o utakmici na stadionu "Rajko Mitić".

Dok konkretno jedan Hrvatski medij se trudio da u prvi plan umesto utakmice isturi navijače koji su navodno prisustvovali utakmici i vređali igrače Milana.

- Utakmica Crvene zvezde i Milana trebala je da se igra pred praznim tribinama, ali kako navode italijanski mediji, to baš i nije bilo tako. Naime, čini se kako su crveno-beli prekršili sve moguće i nemoguće epidemiološke i ostale protokole koje je propisala UEFA te se na stadionu 'Rajko Mitić', poznatijem kao Marakana, našlo nekoliko stotina navijača Zvezde - počinje priču hrvatski portal “Tportal.hr” i nastavlja.

- Većina ih je bila u svečanim ložama iako im tamo nikako nije bilo mesto, a neki su se navodno smestili i na samim tribinama ignorišući sve zabrane. A domaćin susreta, FK Crvena zvezda, nije napravio ništa da ih udalji sa stadiona.

Dalje napominju da i italijanski mediji navode kako je Zvezda prekršila strogi UEFA protokol i sigurno je da ih zbog toga očekuje drastična kazna.

U daljem tekstu Hrvati potenciraju vređanje Ibrahimovića i Rebića.

- Navijači, koji nisu smeli da budu na tribinama, brutalno su vređali Zlatana Ibrahimovića koji je utakmicu pratio s klupe za i našeg Antu Rebića! Nakon što je Milan poveo, Ibrahimović je skočio i proslavio gol, a to je razbesnilo grupicu Delija koji su nekim 'čudom' uspeli ući na stadion. 'Sedi dole, Zlatane! Pi*** jedna, balijo jedan smrdljivi. Jeb** li te u usta, da te jeb**!', jasno se čuje urlanje jednog od njih na videu koji se brzo proširio društvenim mrežama, piše hrvatski sajt i dodaje.

- Nešto kasnije se na meti Delija našao i hrvatski reprezentativac Ante Rebić. Ipak, on je prošao relativno 'bezbolno'. 'Rebiću, Srbine! Rebiću, Srbine!', moglo se čuti iz 'svečane' lože u trenucima kad je Rebić imao loptu...Šta reći? Kakav klub, takvo i društvo u svečanoj loži. Nešto bolje od njih nismo ni očekivali. A oni sada očekuju 'čestitku' UEFA jer sigurno je kako će iz Milana prijaviti sve što se na Marakani događalo u četvrtak. Pa onda vi i dalje vređajte goste...- piše na kraju teksta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.