PARTIZAN MINIMALCEM SE PRIBLIŽIO ZVEZDI: Dobro izdanje crno-belih u Ivanjici!
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

superliga srbije

PARTIZAN MINIMALCEM SE PRIBLIŽIO ZVEZDI: Dobro izdanje crno-belih u Ivanjici!

Uživo prenos ovog duela mogli ste da pratite na portalu Espreso

Objavljeno:

Partizan je savladao Javor u vanrednom 22. kolu Superlige Srbije sa i tako se približio Crvenoj zvezdi na šest bodova, ali crveno-beli imaju utakmicu manje.

Javor je bolje ušao u meč i nakon uvodnih minuta, gde su imali blagu inicijativu, ostalo ništa nisu mogli da urade.

Od desetog minuta Partizan je dirigovao terenom, vršio pritisak, a nagrada je usledila u vidu pogotka Uroševića, koji se najbolje snašao u gužvi nakon kornera u 14. minutu.

Crno-beli nisu stali nakon vodeđeg pogotka, ali do poluvremena nisu uspeli da povećaju rezultat.

Drugo poluvreme počelo je oprezno sa obe strane, poluprilike su stvarali i jedni i drugi.

Sredinom ovog dela, mladi Jović se našao u kolosalnoj prilici, ali je njegov udarac sa pet metara ukrotio odlični golman Javora Lazović.

Nedugo zatim, na drugoj strani, Tanko je izašao sam ispred Stojkovića, ali je kapiten Partizana vanserijskom intrvencijom poslao loptu u korner.

Do kraja utakmice periodični napadi sa obe strane, ali izgeldnih šansi do kraja nije bilo.

Partizan je ovom pobedom nastavio trku za liderom Crvenom zvzedom, koja mu sada beži šest bodova, ali sa utakmicom manje.

Sastavi ekipa:

Javor: Lazović - Dimitrijević, Ostojić, Jevtić, Tričković – Pavišić, Dukure – Ilić, Maričić, Šćepanović – Luković.

Partizan: Stojković – Banjak, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Asano, Natho, Jović - Holender.

Kraj utakmice

90. minut - Partizan je uradio ono po šta je i došao. Osvojena su nova tri boda i trka za Crvenom zvezdom je nastavljena. I pored dobre igre crno-belih, odlučujući momenat na meču bio je gol mladog Uroševića.

85. minut - Domaći dobro stoje na terenu. Partizan želi da postigne drugi pogotak i tako reši utakmicu, ali igrači Javora ne pomišljaju na predaju.

72. minut - Nema nekih dešavanja na terenu u Ivanjici. Uglavnom lopta je na sredini terena, a igrači kao da nemaju volje da naprave nešto više.

62. minut - Najbolja akcija i velika šansa za Javor, Tanko je sam izašao pred Vladimira Stojkovića, ali je golman partizana odbranio čist zicer.

56. minut - Velika šansa za Partizan, lopta je preletela odbrambene igrače Javora i na pet metara došla do mladog Jovića, kome je sjajnom intervenicijom odbranio udarac golman domaćih Lazović.

FK Partizan
foto: Starsport©

50. minut - Trener Javora Igor Bondžulić je izvršio tri izmene u poluvremenu, očigledno nije bio zadovoljan i želi nešto da promeni. Nakon toga domaćin je imao korner, ali opet nije bilo opasnosti po gol Stojkovića.

Poluvreme

45. minut - Partizan je bio taj koji je veći deo prvog poluvremena imao inicijativu, Javor je na momente bljesnuo, ali nedovoljno da bilo šta uradi. Tako da posle prvih 45 minuta Partizan zasluženo vodi golom Uroševića.

42. minut - opao je tempo sa obe strane, uglavnom se igra na sredini terena, jedino pomena je akcija Javora koja nije bila mnogo opasna po gol Partizana.

32. minut - Nakon opasnih napada Partizana, domaćin je krenuo u blagu ofanzivu iz koje su iznedrila dva kornera, ali opasnosti po gol Stojkovića nije bilo.

26. minut - Slobodan udarac za Partizan sa ivice 16 metara, Natho je izveo i pogodio prečku, a samo dva minuta ranije isti igrač je sa pet metara imao zicer, ali je Lazović na golu Javora intervenisao odlično.

17. minut - I posle pogotka Beograđani nastavljaju da prete, izglednu šansu imao je Asano, ali je njegov udarac završio pored gola.

14. minut - Gol! Urošević se nakon kornera najbolje snašao u šensaestercu Javora i doveo Partizan u vođstvo. Isplatila se inicijativa crno-belih.

10. minut - Nakon uvodnih napada Javora, Partizan je polako preuzeo inicijativu, i opasnim napadima pokušava da stigne što ranije do prednosti, ali Javor se dobro brani.

4. minut - Javor u uvodnim minutama ima kontrolu, čak su domaći imali i prvi korner na meču, ali nije bilo opasnih napada.

Utakmica je počela

Sastavi ekipa:

Javor: Lazović - Dimitrijević, Ostojić, Jevtić, Tričković – Pavišić, Dukure – Ilić, Maričić, Šćepanović – Luković.

Partizan: Stojković – Banjak, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Šćekić – Asano, Natho, Jović - Holender.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.