RASTANAK NEIZBEŽAN? Nakon 12 godina Ramos napušta svoju drugu porodicu!
Foto: EPA/Fernando Villar

Real ne želi da ga ispoštuje

RASTANAK NEIZBEŽAN? Nakon 12 godina Ramos napušta svoju drugu porodicu!

Došlo je do nesporazuma između kluba i kapitena

Objavljeno:

Španski "El Ciringito" piše da će Serhio Ramos (34) sigurno napustiti Real Madrid na kraju sezone, besplatno nakon isteka ugovora krajem juna.

Dobro obavešteni izvor pomenute TV kuće tvrdi da je došlo do raskola između kluba i kapitena. Informacije su puštene oko dva sata posle ponoći sa nedelje na ponedeljak.

Real pregovara sa svojim kapitenom mesecima i dve strane nikada nisu dalje od dogovora. Real ne nudi igračima starijim od 30 godina ugovore duže od godinu dana i nije želeo da promeni tu politiku ni za Ramosa.

Kapetanu je ponuđen ugovor na još godinu dana sa platom od 10,8 miliona evra, ili deset odsto manje nego što ima sada, zbog mera štednje.

Ali Ramos je insistirao na dvogodišnjem ugovoru i godišnjoj plati od 12 miliona evra, što Real nije želeo da ponudi. Pregovori su uglavnom išli preko menadžera, ali Perez je krajem prošle godine zatražio od Ramosa da se lično sretne i da pokušaju da postignu dogovor. Međutim, ni taj sastanak nije prošao dobro.

Ramos bi tako mogao da napusti Real Madrid nakon 16 uspešnih godina. Za njega su zainteresovani gotovo svi evropski velikani. PSG, Mančester siti, Mančester junajted i Liverpul.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.