FALKO PRED MEČ GODINE: Verujem da možemo da iznenadimo Milan, nadam se pogotku!
Foto: Profimedia

Italijan spreman za zemljake

FALKO PRED MEČ GODINE: Verujem da možemo da iznenadimo Milan, nadam se pogotku!

Imam ogromnu želju da se pokažem na ovim utakmicama sa Milanom

Objavljeno:

Novo pojačanje Crvene zvezde Filipo Falko dao je intervju za Novosti u kome je govorio o narednom susretu crveno-belih i Milana.

On je istakao da mu je drago što je postao deo crveno bele porodice i da će dati sve od sebe da pomogne saigračima da naprave što bolji rezultat protiv velikana sa Apenina.

- Imam ogromnu želju da se pokažem na ovim utakmicama sa Milanom. Došao sam u Crvenu zvezdu da počnem nešto novo, za mene nešto veliko. Očekujem da se navijači Crvene zvezde uvere već na startu da sam pravo pojačanje za njihov tim. Ovde su me momci sjajno prihvatili, što mi mnogo znači, s obzirom na to da prvi put igram u klubu van Italije. Uverio sam se brzo da imamo fenomenalnu ekipu i siguran sam da ćemo protiv Milana to i pokazati.

Filipo Falko
foto: Espreso

Prošle sezone je sa bivšim klubom Lećeom dva puta u prvenstvu ukrštao koplja sa roso-nerima (1:4, 2:2). Ni tada, ali ni pre toga nije uspeo da im zatrese mrežu.

- Ne, nisam uspeo da se upišem u strelce protiv Milana, ponovo će biti prilike da se to dogodi. Bilo bi sjajno ukoliko bi se to desilo u jednom od dva naredna meča. Žarko želim da dam gol roso-nerima, da pomognem Zvezdi da se što jače suprotstavi i da svi probamo da napravimo veliki podvig. Znam da tako razmišlja i moj zemljak Falčineli, za njega i mene će ovi mečevi u Ligi Evrope sa Milanom imati poseban značaj. Verujem da ću se dobro uklopiti sa Falčinelijem, dolazimo iz iste zemlje, pričamo isti jezik i sigurno je da će nam to dosta olakšati.

Filipo Falko
foto: FK Crvena zvezda

Iako u taboru Milana igraju velike zvezde evropskog fudbala, Falko je izdvojio svoga prijatelja i bivšeg saigrača.

- Igrao sam sa Kesijem u Atalanti, pa neka to bude on. Odlično ga poznajem i zato ga mnogo cenim. Svi znamo da u Milanu igraju fenomenalni igrači, od Ibrahimovića, Rebića, Čalhanoglua, Ernandeza... Svi su oni svetska klasa, poštujemo ih, ali ih ne precenjujemo. Spremni smo da im se suprotstavimo, da budemo hrabri i snažni. Zna se ko je favorit, ali ako nam se ukaže prilika za iznenađenje, moramo da je zgrabimo - rekao je Falko za Novosti.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.